Een warm welkom als abonnee bij Trouw


Fijn dat u heeft gekozen voor Trouw! Op deze pagina vertellen we iets meer over onze uitgangspunten, onze digitale producten en onze klantenservice, zodat u optimaal kunt genieten van Trouw. Want er zit meer in uw abonnement dan u denkt. Veel leesplezier!Op Bevrijdingsdag is onze klantenservice en bezorgservice bereikbaar tijdens onze reguliere openingstijden. Uw krant wordt zoals u gewend bent bezorgd. 

Over Trouw

Trouw brengt nieuws en verdieping in een wereld waar niets zwart-wit is. Dit doen we door verschillende kanten van een verhaal te belichten en u zo te helpen een gefundeerd standpunt in te nemen. Wij berichten evenwichtig en diepgaand over zaken die er echt toe doen. De grote vragen van het leven, filosofie, duurzame ontwikkeling, natuur en cultuur. Met oog voor het geluk van een ander, meer dan voor eigenbelang. We staan voor mensen met idealen die weten dat de wereld beter kan worden dan zij nu is, zonder te vervallen in cynisch defaitisme.

Bij Trouw delen we dezelfde waarden als onze lezers en daarmee onderscheiden we ons duidelijk van andere nieuwsmerken. We willen dicht bij de harten van onze lezers en hun levensvragen blijven. Wij stellen vragen en zoeken ook naar de antwoorden. Dat kan bijvoorbeeld over kwesties in de wereld van duurzaamheid gaan maar ook over het succes van yoga of een filosofische vraag over ons leven. Trouw is voor onze lezers het venster op de wereld én het ankerpunt om de wereld te beschouwen.

Naast elke dag het nieuws en de Verdieping bieden we u in het weekend twee magazines: Letter&Geest en Tijd met onderwerpen om over na te denken en vooral om lekker te lezen. We schenken daarom ook veel aandacht aan vormgeving en fotografie, zowel op papier als digitaal. Kwaliteitsjournalistiek zoals u die van ons gewend bent, zo mooi mogelijk gebracht.

 

Ontdek Trouw digitaal

U kunt Trouw op verschillende manieren digitaal lezen. Natuurlijk is er trouw.nl maar download vooral ook onze apps op uw smartphone en tablet, zodat u Trouw altijd en overal bij de hand heeft, in de vorm die bij u past. U kunt zich inschrijven voor (een van) onze nieuwsbrieven en gebruik maken van Topics. Lees hier meer over onze digitale producten.

 

Klantenservice

Trouw biedt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week online service aan via ​trouw.nl/service​. Als u inlogt heeft u de mogelijkheid om online zelf uw gegevens te wijzigen of een bezorgmelding door te geven.

Vakantieservice

Uw krant past zich helemaal aan bij uw vakantieplannen. Zo kunt u uw krant laten doorsturen naar het adres van vrienden of familie of naar een vakantieadres in Nederland. Of u zet de bezorging gewoon een tijdje stop. En tegelijk kunt u de krant digitaal blijven lezen. Log in en geef uw vakantie online aan ons door. U ontvangt altijd een bevestiging via e-mail. Ga naar vakantieservice

Verhuizing

U kunt makkelijk zelf uw bezorgadres wijzigen. Log in en geef uw verhuizing online aan ons door. U ontvangt altijd een bevestiging via e-mail. Ga maar verhuizing doorgeven

Andere wijzigingen doorgeven

Een nieuw telefoonnummer, e-mailadres of bankrekeningnummer kunt u online aan ons doorgeven. U kunt overstappen ook naar een andere abonnementsvorm of uw betaalwijze aanpassen wanneer u bijvoorbeeld niet meer per kwartaal maar per maand wilt betalen. U ontvangt hiervan altijd een bevestiging via e-mail. Ga naar wijziging doorgeven

De bezorging van uw krant

Heeft u vragen over de bezorging van uw krant, dan kunt u de antwoorden gemakkelijk vinden op trouw.nl/service. Log in en u heeft dan ook de mogelijkheid om direct online aan ons uw bezorgmelding door te geven. U ontvangt hiervan altijd een bevestiging via e-mail. Ga naar bezorging van mijn krant