Een warm welkom als abonnee bij Trouw


We wensen u veel leesplezier met uw krant. Ontdekt u hoe u optimaal kunt genieten van Trouw. Want er zit meer in uw abonnement dan u denkt. Vakantieplannen? Maak gebruik van de vakantieservice
Zo voorkomt u een overvolle brievenbus bij thuiskomst.

Waarom Trouw?

U heeft gekozen voor misschien wel de beste krant van Nederland. Trouw brengt nieuws en verdieping in een wereld waar niets zwart-wit is. Dit doen we door verschillende kanten vaneen verhaal te belichten en u zo te helpen een gefundeerd standpunt in te nemen. Dat maakt Trouw een krant die zich onderscheidt van andere nieuwsmerken.

Wij maken een krant die evenwichtig en diepgaand bericht over zaken die er echt toe doen.De grote vragen van het leven, filosofie, duurzame ontwikkeling, kennis en cultuur. Een krantmet oog voor het geluk van een ander, meer dan voor eigenbelang. Een krant die weet dat de wereld beter kan worden dan zij nu is, en die niet vervalt in cynisch defaitisme. Een krant die geen zekerheden schreeuwt, maar durft te twijfelen.

Naast elke dag het nieuws en de Verdieping bieden we u in het weekend twee magazines:Letter&Geest en Tijd. Twee magazines met onderwerpen om over na te denken en vooral om lekker te lezen. Een krant waarbij je je thuis kunt voelen. Ik hoop dat u zich thuis voelt. Mocht dat om een of andere reden niet zo zijn, laat het ons weten; we stellen reacties vanlezers zeer op prijs.

Topic.nl

U krijgt met Topics niet alleen toegang tot alle artikelen uit uw eigen krant. ​Met de persoonlijke nieuwssite Topics leest u al uw favoriete nieuws uit 13 toonaangevende krantenop één plek, waar en wanneer u dat wilt. Eenvoudig op PC, tablet en mobiel.

Ontdek Trouw digitaal

Trouw is meer dan alleen de papieren krant. Maak kennis met Trouw.nl. Op de nieuwssite van Trouw kunt u altijd het laatste nieuws lezen. Als abonnee van het Trouw heeft u gratis toegang tot de digitale krant. Dit is de krant op uw computer, tablet of smartphone in exact dezelfde vormgeving als de papieren krant. Lees ​hier​ meer over onze digitale producten.

Lees Trouw digitaal met uw eigen profiel

U kunt na het aanvragen van uw abonnement direct een account aanmaken en gebruikmaken van de digitale producten van Trouw. We sturen u een e-mail met uw inloggegevens. Let op. Wellicht ontvangt u deze mail per abuis in uw Spambox.

Heeft u al eerder een Trouw profiel aangemaakt of een profiel bij een van de andere krantenvan de Persgroep waaronder de Het Parool en Trouw? Of heeft u een andere vraag overregistreren en inloggen? Ga dan naar onze ​veelgestelde vragen​ hier staat omschreven wat u kunt doen.

Als u ingelogd bent met uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord kunt u​ onbeperkt gebruik maken van onze digitale producten.

Online klantenservice

Trouw biedt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week online service aan via deze servicesite​. Als u inlogt heeft u de mogelijkheid om online zelf wijzigingen te regelen of bezorgmeldingen door te geven.

Vakantieservice

Uw krant past zich helemaal aan bij uw vakantieplannen. Zo kunt u uw krant laten doorsturen naar uw vakantieadres of het adres van vrienden of familie. U kunt ook de bezorging van uw krant gewoon een tijdje stopzetten. Zelf kunt u uiteraard altijd en overal Trouw digitaal blijven lezen. Log in en geef uw vakantie online aan ons door. U ontvangt altijd een bevestiging via e-mail.

Verhuizing

U kunt makkelijk zelf uw bezorgadres wijzigen vanaf elk gewenste datum. Log in en geef uw verhuizing online aan ons door. U ontvangt altijd een bevestiging via e-mail.

Wijzigingen in abonnement doorgeven

U kunt zonder in te loggen verschillende aanpassingen aan ons doorgeven via ons contactformulier via Mijn Abonnement. Geef ​hier​ uw nieuwe telefoonnummer, e-mailadres,rekeningnummer online aan ons door. Ook kunt u via deze manier doorgeven dat u wilt overstappen naar een andere abonnement of dat u bijvoorbeeld niet per kwartaal maar permaand wilt betalen. U ontvangt hiervan altijd een bevestiging via e-mail.

Vragen over bezorging

Heeft u vragen over de bezorging van uw krant, dan kunt u de antwoorden gemakkelijk vinden op trouw.nl/service. Log in en u heeft dan ook de mogelijkheid om direct online aan ons uw bezorgmelding door te geven. U ontvangt hiervan altijd een bevestiging via e-mail.