Over Trouw

Wij geloven dat het leven meer diepgang krijgt met een open blik op de wereld. Daarom schrijven wij genuanceerd en objectief over de grote vragen die mens en samenleving raken. Wij willen voor de lezer het venster op de wereld zijn en hem (of haar) helpen bij het vormen van zijn mening over wat er speelt.

Trouw - Geeft perspectief

 

Trouw op papier
Naast elke dag het nieuws en de Verdieping bieden we u in het weekend twee magazines: Letter & Geest en Tijd met onderwerpen om over na te denken en vooral om lekker te lezen. We schenken daarom ook veel aandacht aan vormgeving en fotografie, zowel op papier als digitaal. Kwaliteitsjournalistiek zoals u die van ons gewend bent, zo mooi mogelijk gebracht.

Trouw digitaal
U kunt Trouw op verschillende manieren digitaal lezen. Natuurlijk is er trouw.nl en download in elk geval onze app op uw smartphone en tablet, zodat u Trouw altijd en overal bij de hand heeft. U kunt zich ook inschrijven voor (een van) onze e-mail nieuwsbrieven en gebruik maken van Topics.
Lees hier meer over onze digitale producten.

registreren Aanmelden inloggen Inlog inlogen digitale digitale krant profiel accoutn account acount app apps itunes android nieuwsbrief nieuwsbrieven topics archief apple