Mijn abonnement snel en
gemakkelijk geregeld

Met Hemelvaart (donderdag 26 mei) bezorgen wij geen krant en is de Klantenservice gesloten. Het nieuws hoeft u echter niet te missen. Lees nu het nieuws online! Heeft u vragen voor de Klantenservice? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Opzeg beeindigen Beeindig Stopzet Stoppen opzeggen stop zetten abonnement wijzigen gegevens wijzigen wijzigen

Veelgestelde vragen

U kunt kiezen voor een betaling per factuur van uw abonnement met kwartaal, halfjaar of jaar betaling. Bij onze actieabonnementen bieden wij alleen maandbetalingen per automatische incasso aan. De eenvoudigste en voordeligste wijze van betalen is om Trouw toestemming te geven uw abonnementsgeld automatisch te laten incasseren. Mocht u het niet eens zijn met een afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken door binnen acht weken contact op te nemen met uw bank.

Kiest u voor automatische incasso, dan ontvangt u korting op uw abonnementstarief

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Trouw is onderdeel van DPG Media. De advertentiemogelijkheden in de media van DPG Media combineren de sterke eigenschappen en het specifieke bereik van onze merken met de communicatiedoelstellingen van adverteerders. Met een portfolio van meer dan 140 merken en vele producten heeft DPG Media alles in huis om een boodschap succesvol over te brengen. Wij bieden crossmediale oplossingen met bereik over heel Nederland tot aan een specifieke postcode.

Ga naar dpgmedia.nl/adverteren voor meer informatie.