Trouw Exclusief is er speciaal
voor u als abonnee!

Topics! Extra service gratis bij uw abonnement.

 Exclusieve aanbiedingen en evenementen

Aantrekkelijke winacties

Leuke voordelen

Na een meet-en-greet vooraan zitten bij een mooi concert of een unieke rondleiding bij een evenement, museum of aansprekend bedrijf in de regio waar u misschien altijd al een kijkje heeft willen nemen. Met Trouw Exclusief bieden wij u die kans.

Ga mee met Trouw Exclusief en reserveer uw kaarten nu op trouw.nl/exclusief.

Onze columnisten en journalisten sluiten ook aan bij verschillende activiteiten van Trouw Exclusief, waardoor u de mogelijkheid krijgt om niet alleen over hun passies te lezen in de krant, maar deze ook samen met hen te beleven. De thema's van de activiteiten verschillen, zodat er voor elk wat wils is. We hopen dan ook dat we u terugzien tijdens een van onze activiteiten.

Ga mee met Trouw Exclusief en reserveer uw kaarten nu op trouw.nl/exclusief.

Suggesties?

Heeft u ideeën voor Trouw Exclusief of een vraag, u kunt ons makkelijk bereiken via ons contactformulier.

Veelgestelde vraag

Veelgestelde vragen

In de Trouw Webwinkel vindt u boeken, dvd’s en tickets die helemaal zijn afgestemd op u als abonnee van Trouw. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op flinke abonneekorting. Verder hebben we ook Exclusief.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Trouw biedt unieke activiteiten, aantrekkelijke winacties en leuke voordeeltjes speciaal geselecteerd voor abonnees. Na een meet-en-greet vooraan zitten bij een mooi concert of een unieke rondleiding bij een evenement, museum of aansprekend bedrijf waar u misschien altijd al een kijkje heeft willen nemen. Met de Exclusief bieden wij u die kans.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.