Digitaal

Als waardering voor u als abonnee! Het Krantenweekgeschenk op 16 september bij uw krant. Niet ontvangen? Onze excuses. Vraag deze alsnog aan, klik hier.

Trouw Digitaal

Als abonnee van Trouw kunt u de krant altijd en overal lezen. U kunt uw krant digitaal lezen zoals deze is gedrukt, maar u kunt ook onze website of apps raadplegen. Hier vindt u verdieping op het gebied van politiek, duurzaamheid, ecologie, religie en filosofie. Verder opinie en discussies over maatschappelijke onderwerpen.

Met de digitale krant heeft u Trouw altijd en overal ter wereld bij de hand. En eenmaal gedownload is de krant ook zonder internet te lezen, nog twee weken lang te bewaren en dus makkelijk terug te lezen. 

Uw voordelen

Waar is de digitale krant te vinden?

U heeft altijd direct toegang tot de digitale krant. De digitale krant is van maandag tot en met zaterdag vanaf 6 uur beschikbaar en te vinden op trouw.nl.

De digitale krant is niet alleen te lezen via de pc maar ook te downloaden op tablet of smartphone via de app store.

Digitaal lezen

Heeft u een Trouw Compleet, Weekend, Zaterdag Plus of een Digitaal abonnement, dan heeft u als lezer van Trouw bij de start van uw abonnement een e-mail ontvangen. Met daarin uw persoonlijke inloggegevens. Hiermee kunt u uw profiel activeren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de veelgestelde vragenOf neem contact op met de Klantenservice van Trouw via telefoonnummer 088 – 0561 588, bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur.

Handleiding digitaal lezen
Direct Inloggen en activeren
Direct de digitale krant lezen

Topics, vanaf nu bij uw abonnement!

U krijgt met Topics niet alleen toegang tot alle artikelen uit uw eigen krant, maar ook tot alle verhalen uit de Volkskrant, Het Parool, AD en een groot aantal andere regionale kranten.

Via Topics kunt u eenvoudig alles lezen over mensen of onderwerpen die u interesseren. Stel zelf lijsten samen over bijvoorbeeld uw favoriete acteurs, sporters, over de regio waar u bent opgegroeid, maar niet meer woont, over politiek, cultuur of eten en drinken. Volg wat andere kranten over deze onderwerpen schrijven of laat u verrassen door de aanbevelingen van de Topics-redactie. Meer informatie? www.topics.nl

Ga naar Topics

Trouw.nl

Verdieping op het gebied van politiek, duurzaamheid, ecologie, religie en filosofie. Opinie en discussies over maatschappelijke onderwerpen. De website past zich automatisch aan het scherm dat u gebruikt aan!

Nieuws-app

Download nu de gratis nieuws-app van trouw.nl. Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws, opinie en verdieping! 24 uur per dag nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel!

Nieuwsbrieven

Trouw heeft verschillende gratis nieuwsbrieven. In de dagelijkse nieuwsbrief praat Trouw u iedere middag bij over de belangrijkste gebeurtenissen en de discussies van de dag. U heeft de mogelijkheid om u aan te melden voor de Trouw Dagelijkse nieuwsbrief, Exclusief voor abonnees, Trouw webwinkel en Aanbiedingen van Trouw. U kunt zich op ieder gewenst moment ook weer afmelden voor de nieuwsbrief.

Direct de digitale krant lezen
Help Help mij ePaper Bereikbaarheid Bereikbaar Bellen Telefoonnummer Telefoon Ontevreden Inlog Aanmelden Aanmeld Registreer Meld aan Veelgestelde vraag Videos Instructievideo