Digitaal

Topics! Extra service gratis bij uw abonnement. 

Trouw Digitaal

Als abonnee van Trouw kunt u de krant altijd en overal lezen. U kunt uw krant digitaal lezen zoals deze is gedrukt, maar u kunt ook onze website of apps raadplegen. Hier vindt u verdieping op het gebied van politiek, duurzaamheid, ecologie, religie en filosofie. Verder opinie en discussies over maatschappelijke onderwerpen.

Met de digitale krant heeft u Trouw altijd en overal ter wereld bij de hand. En eenmaal gedownload is de krant ook zonder internet te lezen, nog twee weken lang te bewaren en dus makkelijk terug te lezen. 

Uw voordelen

Waar is de digitale krant te vinden?

U heeft altijd direct toegang tot de digitale krant. De digitale krant is van maandag tot en met zaterdag vanaf 6 uur beschikbaar en te vinden op trouw.nl.

De digitale krant is niet alleen te lezen via de pc maar ook te downloaden op tablet of smartphone via de app store.

Digitaal lezen

Heeft u een Trouw Compleet, Weekend, Zaterdag Plus of een Digitaal abonnement, dan heeft u als lezer van Trouw bij de start van uw abonnement een e-mail ontvangen. Met daarin uw persoonlijke inloggegevens. Hiermee kunt u uw profiel activeren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de veelgestelde vragenOf neem contact op met de Klantenservice van Trouw via telefoonnummer 088 – 0561 588, bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur.

Handleiding digitaal lezen
Direct Inloggen en activeren
Direct de digitale krant lezen

Heeft u vragen over digitaal lezen?

Stel uw vraag via Chat

U wordt gemiddeld binnen 2 minuten geholpen.
 

Topics, vanaf nu bij uw abonnement!

U krijgt met Topics niet alleen toegang tot alle artikelen uit uw eigen krant, maar ook tot alle verhalen uit de Volkskrant, Het Parool, AD en een groot aantal andere regionale kranten.
Via Topics kunt u eenvoudig alles lezen over mensen of onderwerpen die u interesseren. Stel zelf lijsten samen over bijvoorbeeld uw favoriete acteurs, sporters, over de regio waar u bent opgegroeid, maar niet meer woont, over politiek, cultuur of eten en drinken. Volg wat andere kranten over deze onderwerpen schrijven of laat u verrassen door de aanbevelingen van de Topics-redactie. Meer informatie? www.topics.nl

Ga naar Topics

Trouw.nl

Verdieping op het gebied van politiek, duurzaamheid, ecologie, religie en filosofie. Opinie en discussies over maatschappelijke onderwerpen. De website past zich automatisch aan het scherm dat u gebruikt aan!

Nieuws-app

Download nu de gratis nieuws-app van trouw.nl. Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws, opinie en verdieping! 24 uur per dag nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel!

Nieuwsbrieven

Trouw heeft verschillende gratis nieuwsbrieven. In de dagelijkse nieuwsbrief praat Trouw u iedere middag bij over de belangrijkste gebeurtenissen en de discussies van de dag. U heeft de mogelijkheid om u aan te melden voor de Trouw Dagelijkse nieuwsbrief, Exclusief voor abonnees, Trouw webwinkel en Aanbiedingen van Trouw. U kunt zich op ieder gewenst moment ook weer afmelden voor de nieuwsbrief.

Direct de digitale krant lezen
Help Help mij ePaper Bereikbaarheid Bereikbaar Bellen Telefoonnummer Telefoon Ontevreden Inlog Aanmelden Aanmeld Registreer Meld aan Veelgestelde vraag Videos Instructievideo

Veelgestelde vragen

Om de krant te kunnen lezen op uw tablet en/of smartphone moet de Trouw digitale krant-app op uw toestel geïnstalleerd worden. Dit doet u door de volgende stappen te ondernemen:

iPhone/iPad:

 1. Open de App-Store.
 2. Zoek op ‘Trouw’. Er is een Trouw-app voor de website en een app voor de digitale krant. De app voor de krant heet ‘Trouw digitale krant’.
 3. Download de Trouw digitale krant-app door te tikken op ‘Download’.

Android:

 1. Open de Google Play Store.
 2. Zoek op ‘Trouw’. Er is een app voor de website en een app voor de digitale krant.
 3. Tik op ‘de app ‘Trouw digitale krant’.
 4. Tik op ‘Installeren’.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

 1. Ga naar trouw.nl/registreren
 2. Maak een profiel aan met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
 3. Activeer uw profiel via de link in de e-mail die u toegezonden krijgt.

U heeft al eerder een Persgroep-profiel aangemaakt.

 1. U kunt met uw e-mailadres inloggen via trouw.nl/inloggen. Weet u uw wachtwoord niet meer? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de link ‘Wachtwoord vergeten’ in het inlogscherm.
 2. Let op: de link die u via email ontvangt in uw inbox dient binnen een uur geactiveerd te worden. U kunt direct zelf een nieuw wachtwoord instellen en bevestigen.
 3. Nadat u bent ingelogd, kunt u direct de digitale krant lezen en heeft u toegang tot Topics.nl en diverse servicediensten via trouw.nl/service.

Wij hebben geen e-mailadres van u ontvangen

U kunt zelf eenmalig een profiel aanmaken via trouw.nl/registeren door uw e-mailadres en een wachtwoord in te vullen. U ontvangt een email om uw profiel te activeren door te klikken op een link in deze e-mail. U kunt daarna inloggen via trouw.nl/inloggen. Voordat u digitaal kunt gaan lezen, dient u uw abonnement eenmalig te koppelen via ‘abonnement’ bij uw profiel. Dit doet u met uw abonneenummer. Deze heeft u ontvangen bij uw welkomstbrief en wordt ook bij iedere afschrijving vermeld. Na deze actie kunt u de digitale krant lezen via krant.trouw.nl en gebruikmaken van onze online servicediensten. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

 1. Ga naar www.trouw.nl
 2. Klik rechtsboven op ‘Inloggen’ en vul het e-mailadres en wachtwoord bij uw Persgroep-profiel in.
 3. Klik op de knop ‘Inloggen’, u gaat automatisch terug naar de homepage.
 4. Klik op ‘Digitale krant’ in de menubalk bovenaan.
 5. U krijgt de krant van vandaag te zien. Als u daar op klikt, kan het gebeuren dat er een scherm verschijnt met de vraag ‘Bent u abonnee? Meld u hier aan.’ Klik in dat geval op ‘Meld u hier aan’.
 6. De melding zal verdwijnen en de krant zal verschijnen. In sommige gevallen moet u uw inloggegevens nog éénmalig invullen voordat de krant verschijnt.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Het hangt van het merk en model van uw toestel af hoe dit precies in z’n werk gaat. Op de meeste Android-toestellen gaat het als volgt:

 1. Open de app ‘Trouw krant’.
 2. Tik op de drie onder elkaar geplaatste streepjes linksboven om het Instellingenmenu te openen.
 3. Tik op ‘Aanmelden’.
 4. Vul het e-mailadres en wachtwoord bij uw Persgroep-profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 5. Tik op de krant om deze te downloaden.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

 1. Open de Trouw digitale krant-app.
 2. Tik op ‘Inloggen’ in de navigatiebalk onderaan.
 3. Tik op ‘Inloggen als abonnee’.
 4. Vul het e-mailadres en wachtwoord bij uw Persgroep-profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 5. Sluit het inlogscherm door op ‘Kiosk’ te tikken in de navigatiebalk onderaan.
 6. Tik op de krant om deze te downloaden.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Heeft u onlangs een nieuw abonnement afgesloten dan hebben wij voor u al uw abonneenummer gekoppeld aan uw profiel. Bij het afsluiten van een abonnement ontvangt u binnen 48 uur een activatiemail. Door op de activatielink in de mail te klikken kunt u direct gebruik maken van alle online producten en diensten. Heeft u geen mail ontvangen? Controleer dan eerst of de mail niet per ongeluk in uw spambox/ongewenste items terecht is gekomen.

Heeft u een geruimere tijd een abonnement en wilt u voor het eerst gebruik maken van onze digitale producten? Dan is het mogelijk dat u eerst nog uw abonneenummer moet koppelen aan uw Profiel.

Uw abonneenummer is een 8-cijferige code. U vindt uw abonneenummer in de welkomstbrief die u bij aanvang van uw abonnement ontving en/of op uw bankafschrift bij betaling via automatische incasso.

Als uw abonneenummer reeds gekoppeld is aan uw Persgroep-profiel, vindt u uw abonneenummer ook terug in uw Persgroep-profiel.

 1. Ga naar www.trouw.nl.
 2. Klik rechtsboven op ‘Inloggen’ en log in met uw e-mailadres en wachtwoord.
 3. Klik op ‘Ingelogd’ rechtsboven op de homepage.
 4. Klik in het onder ‘Ingelogd’ verschijnende menu op ‘Mijn abonnement’. Hier vindt u uw abonneenummer.
 5. Klik op ‘Koppel abonnement’ en vul uw abonneenummer en postcode in.
 6. Klik op de knop ‘Abonnement koppelen’.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Topics is een nieuw online (nieuws)platform. Met Topics kunt u eenvoudig alles lezen over die onderwerpen die u het meest interesseren. Stel zelf uw persoonlijke playlists samen of wordt verrast door aanbevelingen van de redactie.

 • Exclusieve service voor abonnees
 • Maak persoonlijke playlists van uw favoriete onderwerpen
 • Of laat u inspireren door verrassende thema's
 • Altijd en overal beschikbaar op mobiel, tablet en laptop

Alles uit de 13 beste dagbladen.
15.000 artikelen per week, het werk van 2.000 journalisten en 13 kranten in één overzicht.

Topics is gratis voor de abonnees* van Het Laatste Nieuws, De Morgen, AD, Trouw, de Volkskrant, Het AD, PZC, Eindhovens Dagblad, De Stentor, De Gelderlander, Tubantia, Brabants Dagblad en BNDeStem.

* U heeft toegang met een Compleet, Weekend+, Zaterdag+ of Digitaal abonnement. U heeft geen toegang met dagpassen, losse verkoop, abonnementen die via de app-stores verkocht worden, of een zaterdagabonnement zonder digitale toegang.

Om toegang te krijgen tot Topics.nl gebruikt u dezelfde inlog als die u gebruikt voor de digitale krant van Trouw. U wordt meteen herkend als abonnee en leest u gratis verder op Topics.

Bent u nog niet geregistreerd?

 1. Ga naar trouw.nl/registreren
 2. Maak een profiel aan met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
 3. Activeer uw profiel via de link in de e-mail die u toegezonden krijgt.

Succesvol ingelogd? Ontdek Topics!

 1. U kiest de thema’s die u interesseren en selecteert uw ‘Topics’ via de knoppen ‘Ontdek’ en/of ‘Zoek’ in het menu aan de linkerkant van uw scherm.
 2. Al uw Topics vindt u op rij onder de knop ‘Mijn topics’ in het menu aan de linkerkant van uw scherm.
 3. Het laatste nieuws van alle Topics die u volgt vindt u onder de knop ‘Mijn nieuws’ aan de in het menu aan linkerkant van uw scherm.
 4. Ontdek de ‘Must reads’ van de redactie.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.