Digitaal

Trouw kunt u op verschillende manieren digitaal lezen, zodat u het nieuws altijd bij de hand heeft, waar u ook bent.

Lees Trouw digitaal met uw profiel

U kunt na het aanvragen van uw abonnement direct een account aanmaken en gebruik maken van de digitale producten van Trouw. We sturen u een e-mail met uw inloggegevens. Let op! Wellicht ontvangt u deze mail per abuis in uw ongewenste e-mailmap.

Heeft u al eerder een Trouw profiel aangemaakt of een profiel bij een van de andere kranten van de Persgroep Dagbladen? Of heeft u een andere vraag over registreren en inloggen? Ga dan naar onze veelgestelde vragen, hier staat omschreven wat u kunt doen.

Als u bent ingelogd met uw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord kunt u de digitale krant lezen via krant.trouw.nl of download de Krant-app.

Uw voordelen

Waar is de digitale krant te vinden?

U heeft altijd direct toegang tot de digitale krant. De digitale krant is van maandag tot en met zaterdag vanaf 6 uur beschikbaar en te vinden op trouw.nl.

De digitale krant is niet alleen te lezen via de pc maar ook te downloaden op tablet of smartphone via de app store.

Digitaal lezen

Heeft u een Trouw Compleet, Weekend, Zaterdag Plus of een Digitaal abonnement, dan heeft u als lezer van Trouw bij de start van uw abonnement een e-mail ontvangen. Met daarin uw persoonlijke inloggegevens. Hiermee kunt u uw profiel activeren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de veelgestelde vragenOf neem contact op met de Klantenservice van Trouw via telefoonnummer 088 – 0561 588, bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur.

Handleiding digitaal lezen
Direct Inloggen en activeren
Direct de digitale krant lezen

Heeft u vragen over digitaal lezen?

Stel uw vraag via Chat

U wordt gemiddeld binnen 2 minuten geholpen.
 

Topics, vanaf nu bij uw abonnement!

U krijgt met Topics niet alleen toegang tot alle artikelen uit uw eigen krant, maar ook tot alle verhalen uit de Volkskrant, Het Parool, AD en een groot aantal andere regionale kranten.
Via Topics kunt u eenvoudig alles lezen over mensen of onderwerpen die u interesseren. Stel zelf lijsten samen over bijvoorbeeld uw favoriete acteurs, sporters, over de regio waar u bent opgegroeid, maar niet meer woont, over politiek, cultuur of eten en drinken. Volg wat andere kranten over deze onderwerpen schrijven of laat u verrassen door de aanbevelingen van de Topics-redactie. Meer informatie? www.topics.nl

Ga naar Topics

Trouw.nl

Verdieping op het gebied van politiek, duurzaamheid, ecologie, religie en filosofie. Opinie en discussies over maatschappelijke onderwerpen. De website past zich automatisch aan het scherm dat u gebruikt aan!

Nieuws-app

Download nu de gratis nieuws-app van trouw.nl. Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws, opinie en verdieping! 24 uur per dag nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel!

Nieuwsbrieven

Trouw heeft verschillende gratis nieuwsbrieven. In de dagelijkse nieuwsbrief praat Trouw u iedere middag bij over de belangrijkste gebeurtenissen en de discussies van de dag. U heeft de mogelijkheid om u aan te melden voor de Trouw Dagelijkse nieuwsbrief, Exclusief voor abonnees, Trouw webwinkel en Aanbiedingen van Trouw. U kunt zich op ieder gewenst moment ook weer afmelden voor de nieuwsbrief.

Direct de digitale krant lezen
Help Help mij ePaper Bereikbaarheid Bereikbaar Bellen Telefoonnummer Telefoon Ontevreden Inlog Aanmelden Aanmeld Registreer Meld aan Veelgestelde vraag Videos Instructievideo

Veelgestelde vragen

De digitale krant wordt van maandag t/m zaterdag om 5.00 uur gepubliceerd. Het hangt van het merk en model van uw toestel af hoe dit precies in z’n werk gaat.

Op de meeste Apple toestellen gaat het als volgt:

 1. Open de Trouw digitale krant-app.
 2. Tik op ‘Inloggen’ in de navigatiebalk onderaan.
 3. Tik op ‘Inloggen als abonnee’.
 4. Vul het e-mailadres en wachtwoord bij uw Persgroep-profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 5. Sluit het inlogscherm door op ‘Kiosk’ te tikken in de navigatiebalk onderaan.
 6. Tik op de krant om deze te downloaden.

Op de meeste Android-toestellen gaat het als volgt:

 1. Open de app ‘Trouw krant’.
 2. Tik op de drie onder elkaar geplaatste streepjes linksboven om het Instellingenmenu te openen.
 3. Tik op ‘Aanmelden’.
 4. Vul het e-mailadres en wachtwoord bij uw Persgroep-profiel in en tik op ‘Inloggen’.
 5. Tik op de krant om deze te downloaden.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Topics is een nieuw online (nieuws)platform. Met Topics kunt u eenvoudig alles lezen over die onderwerpen die u het meest interesseren. Stel zelf uw persoonlijke playlists samen of wordt verrast door aanbevelingen van de redactie.

 • Exclusieve service voor abonnees
 • Maak persoonlijke playlists van uw favoriete onderwerpen
 • Of laat u inspireren door verrassende thema's
 • Altijd en overal beschikbaar op mobiel, tablet en laptop

Alles uit de 13 beste dagbladen.
15.000 artikelen per week, het werk van 2.000 journalisten en 13 kranten in één overzicht.

Topics is gratis voor de abonnees* van Het Laatste Nieuws, De Morgen, AD, Trouw, de Volkskrant, Het AD, PZC, Eindhovens Dagblad, De Stentor, De Gelderlander, Tubantia, Brabants Dagblad en BNDeStem.

* U heeft toegang met een Compleet, Weekend+, Zaterdag+ of Digitaal abonnement. U heeft geen toegang met dagpassen, losse verkoop, abonnementen die via de app-stores verkocht worden, of een zaterdagabonnement zonder digitale toegang.

Om toegang te krijgen tot Topics.nl gebruikt u dezelfde inlog als die u gebruikt voor de digitale krant van Trouw. U wordt meteen herkend als abonnee en leest u gratis verder op Topics.

Bent u nog niet geregistreerd?

 1. Ga naar trouw.nl/registreren
 2. Maak een profiel aan met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
 3. Activeer uw profiel via de link in de e-mail die u toegezonden krijgt.

Succesvol ingelogd? Ontdek Topics!

 1. U kiest de thema’s die u interesseren en selecteert uw ‘Topics’ via de knoppen ‘Ontdek’ en/of ‘Zoek’ in het menu aan de linkerkant van uw scherm.
 2. Al uw Topics vindt u op rij onder de knop ‘Mijn topics’ in het menu aan de linkerkant van uw scherm.
 3. Het laatste nieuws van alle Topics die u volgt vindt u onder de knop ‘Mijn nieuws’ aan de in het menu aan linkerkant van uw scherm.
 4. Ontdek de ‘Must reads’ van de redactie.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.