Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Onverdoofd: een nieuwe podcast van Trouw met Erik Jan Harmens

Samenleving

Redactie

© .
Podcast

Vanaf zaterdag 25 mei begint in Trouw een interviewserie gemaakt door schrijver Erik Jan Harmens. In deze interviewserie spreekt hij met bekende en minder bekende Nederlanders die net als hij hebben besloten zichzelf niet langer te bedwelmen.

Zelf schreef Harmens er twee boeken over: de eerste, ‘Hallo Muur’, over hoe hij stopte met drinken - toen het donker hem te donker werd. Zijn volgende roman, ‘Door het licht’, ging over hoe het licht hem soms te fel werd. Soms, heel soms, verlangt hij wel eens terug, naar de donkerte, of op zijn minst naar een beetje schemering.

Lees verder na de advertentie

Over het onderwerp is hij inmiddels wel uitgeschreven, maar nog lang niet uitgepraat. Vandaar deze podcastserie voor Trouw, waarvan de eerste aflevering op zaterdag 25 mei online komt. U kunt zich via onderstaande links abonneren om een melding te krijgen wanneer er een nieuwe aflevering is gepubliceerd. U kunt de podcast ook beluisteren via SpotifyiTunes en Google Podcasts.  

Meer podcasts van Trouw luisteren? Klik hier. 

Columns lezen van Erik Jan Harmens? Klik hier.

Deel dit artikel