Uw profiel is aangemaakt

U heeft een e-mail ontvangen met een activatielink. Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Veel leesplezier!

Nieuw: Podcast 'De Roomse Loper'

Home

Stijn Fens en Christian van der Heijden

Stijn Fens en Christian van der Heijden © Maartje Geels
Podcast

In de podcast De Roomse Loper praten Trouw-redacteur Stijn Fens en Vaticaankenner Christian van der Heijden u om de twee weken bij over de stand van zaken in de katholieke wereld. 

De laatste ontwikkelingen in het Vaticaan, het wel en wee van de paus, gestorven kardinalen, opvallende publicaties, de heiligencultus, de crisis van het geloof, het verval der zeden, toeters en bellen in de kerk, superstitiën, protestant geflirt met de Rome: het komt allemaal voorbij in deze podcast.

Lees verder na de advertentie

In de eerste aflevering praten Stijn Fens en Christian van der Heijden over de ontmoeting van Donald Trump met paus Franciscus en de toekomst van het religieuze leven in ons land. Dit laatste naar aanleiding van verschijning van de glossy ‘Klooster!’. Verder komen ook nog het bezoek van paus Franciscus aan Fátima, de verrassende kardinalenbenoemingen en het overlijden van de honderdjarige bisschop Ernst aan de orde.

Beluister hieronder de eerste aflevering van De Roomse Loper.

U kunt zich op onze pagina op SoundCloud abonneren op de podcast en de app downloaden waarmee u de podcast op uw telefoon kunt beluisteren. U kunt De Roomse Loper ook volgen op Twitter en downloaden via iTunes.

Deel dit artikel