Vorige week vroeg Diet Groothuis naar uw ervaringen met Tupperware. Een keuze uit uw reacties

Twitter

Petra Teunissen ¿@PetraTeunissen

Wij vonden in een inboedel een Tupperware podersuikermolentje... onzinnig ding, maar onverslijtbaar. Je deed er gewone suiker in en draaide die tot poedersuiker. Is snel op de rommelmarkt beland, voor ons het bewijs dat Tupperware je aangesmeerd moet zijn op zo'n party, uit jezelf koop je zoiets toch niet?

Wel succesnummer: van mijn hulp kreeg ik simpele vierkante 'gripdoekjes' waarmee kinderen en ik vaste doppen losdraaien.

Uit de kringloopwinkel

Ik ben het helemaal met de strekking van het artikel eens! Zoals een Duitse kennis eens opmerkte: 'Tupper, einfach super!' En dat alles uitgesproken met een mooie Duitse 'oe'. Tupperware duur? Ja ook dat is waar. Maar daar heb ik iets op gevonden: Ik koop tupperware nog uitsluitend in de kringloopwinkel. Dan heb je niet de nieuwste dingen, maar wel de kwaliteit. En je hebt ook niet dat gedoe met party's waar je je altijd verplicht voelt iets te kopen wat je wellicht helemaal niet nodig hebt!

Adrie Coenraads de Graaf Dronten

Retro-party

Ahum speciaal geselecteerde vriendinnen, ik weet niet goed hoe ik het moet brengen, manlief lacht me heel hard uit, maar op 31 augustus is er een ehm, TUPPERWAREPARTY bij mij thuis. Misschien ben je instant beledigd dat ik je heb uitgenodigd, maar ik heb je geselecteerd op het feit dat je of houdt van goede huishoudelijke waren of omdat je best wel eens zin zou kunnen hebben in een retro-party. Mocht je on-mid-de-lijk uit deze uitnodigingslijst verwijderd willen worden, ook ok!

Paulien van den Burg

undefined

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden