tv

A C T U A L I T E I T E N

EenVandaag Noord-Korea heeft zich met zijn kernproef van afgelopen maandag de woede van de wereld op de hals gehaald. Hoe nu om te gaan met Noord-Korea? Een militaire interventie lijkt vooralsnog geen optie en het opvoeren van financiële sancties kan Noord-Korea in handen van terroristische netwerken als Al Qaida leiden. Om zo de status van kernmacht te gelde te maken (17.59 uur, Nederland 1).

P R A A T S H O W S

In Felderhof Villa Versa gaat Rik Felderhof op tegenbezoek bij Jan des Bouvrie (20.15 uur, Nederland 2).

I N F O R M A T I E F

Kassa Hoe goed zijn goedkope kinderschoenen van winkelketens als Scapino en Bristol? Verder onder meer: Over een paar weken stoppen de analoge tv-uitzendingen in de ether. Wat zijn de alternatieven? En tenslotte Het trieste verhaal van een 81-jarige man die al een half jaar wacht op zijn rollator (18.55 uur, Nederland 1).

C U L T U U R

Jamie Cullum Weergave van Een van de mooiste concertopnames van de afgelopen jaren van Jamie Cullum, in de tuin van het Engelse kasteel Blenheim Palace. Tijdens dit concert in 2004 speelde pianist en zanger Jamie Cullum nummers van zijn hitalbum ’Twentysomething’ (23.45 uur, Nederland 3).

A M U S E M E N T

Mooi! Weer De Leeuw Paul de Leeuw aan de gang met Ilse de Lange en Formule 1-races. Adje krijgt weer een vriend en wordt door styliste Dyanne totaal gepimpt (20.25 uur, Nederland 1).

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden