tv

I N F O R M A T I E F

In de tweede aflevering van Feast India bezoekt topkok Barry Vera de drukke en kleurrijke bazaars van Jodphur. De drukte hier staat in schril contrast met de koele, blauw geverfde huizen verderop in de stad. Ook brengt Vera een bezoek aan de zoutmijnen in Baap Rin waar nog maar een handvol mensen aan het werk is. In een klein dorpje verderop wordt Barry door een traditionele opiumceremonie geconfronteerd met de kracht van hechte gemeenschap.

De in Engeland geboren topkok Barry Vera is een groot liefhebber van de Indiase cultuur en de Indiase keuken. Die twee zaken belicht hij terwijl hij de mooiste en bijzonderste plekken van dit enorme en kleurrijke subcontinent in het hart van Azië bezoekt (19.55 uur, Nederland 3).

S P O R T

NOS Studio Sportzomer Live late-avondprogramma met Mart Smeets vanaf wisselende locaties in Frankrijk. Vandaag komt de uitzending uit Annecy, waar Mart Smeets als gasten minister van buitenlandse zaken Ben Bot en oud-renner Servais Knaven ontvangt (22.45 uur, Nederland 2).

A M U S E M E N T

William and Mary De NCRV brengt vanaf vandaag elke werkdag de zesdelige serie William and Mary. Deze romantisch-komische serie draait om de zoektocht van twee mensen naar de perfecte partner. William Shawcross (Martin Clunes) is weduwnaar en vader van twee kinderen. Als hij bij een datingbureau een video ziet van de donkerblonde Mary, is hij gelijk volkomen gefascineerd door haar. Alle andere kandidaten interesseren hem totaal niet meer. Zijn eerste afspraakje met de gescheiden moeder van twee kinderen, Mary Gilcrest (Julie Graham), is desondanks geen groot succes. (17.35 uur, Nederland 1).

TROS Muziekfeest: Schlagerfestival Registratie van het Belgische Schlagerfestival 2006, dat in april jl. werd gehouden in de Ethias Arena in Hasselt. Vele bekende artiesten uit België, Nederland en natuurlijk Duitsland zingen de mooiste Duitse levensliedjes met een live-orkest. Ook worden de Belgische Schlager-awards uitgereikt.

Voor een groot en enthousiast publiek treden onder meer op: Dennie Christian, Laura Lynn, Koos Alberts, Vader Abraham, Eddy Wally, Nicole & Hugo en Jannes.

Het eerste deel, vanavond, wordt gevolgd door een tweede: op woensdag 26 juli a.s. (20.30 uur, Nederland 2).

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden