tv

ACTUALITEITEN

In Netwerk aandacht voor decrisis in Darfur waar de burgeroorlogal aan 200 000mensen het leven kostte.Ruim drie miljoen mensenzijn op de vlucht. StichtingVluchteling en Herinneringscentrumkamp Westerborkmaken een vergelijking metde holocaust en vragen doormiddel van een wake aandachtvoor de slachtoffers vantoen en nu. Ter voorbereidingvan de wake bezochten de organisatorenAuschwitz (20.30uur, Nederland 1).

PRAATSHOWS

Barend & Van Dorp hebbenschrijfster Jessica Durlacherte gast. Zij vertelt over haarnieuwe boek ’Arthuro d’Alberti’,dat gaat over de tragischegeschiedenis van haar grootvader(23.05 uur, Talpa).

INFORMATIEF

Man bijt hond Sommige leidinggevendendenken positieverover zichzelf dan hun medewerkers.Die vinden juistdat hun baas maar weinignaar ze luistert. PaardenfluisteraarHans van Randwijkheeft een nieuwe methodeontwikkeld om leiderschapskwaliteitente verbeteren.Zijn paarden weten gebrekenvan managers moeiteloos aande dag te leggen tijdens zijnworkshop ’Paarden en leiderschap’(19.00 uur, Nederland1).

AMUSEMENT

De Mike & Thomas Show Vandaag zendt de Vara de afleveringvan ’De Mike & Thomasshow’ uit die afgelopen2 februari is komen te vervallen.De gasten zijn Marit vanBohemen, Chiel Montagne enEsther Schouten, die het gaanopnemen tegen Jim de Groot,Kim Lian van der Meij en RenéMioch (23.00 uur, Nederland3).

REALITY

Afzien Op de helft van desapvastenkuur wordt voor dezeven deelnemers duidelijkwat op dit moment de kernvraagin hun leven is. CruisemanagerRené komt erachterdat hij een belangrijke keuzemoet maken voor zijn toekomst.Oma Susan krijgt inzichtin haar eigen rol in hetleven waar ze niet tevredenover is. En maatschappelijkwerker Niek geeft zich overaan een wel heel bijzonderemanier van masseren en Renédenkt over de kilo’s die erafmoeten. Verder zien we water gebeurt met boer Piet inhet bubbelbad en de koopziekeNiek, die voor het eerstweer wat mag kopen. ’Afzien’loopt gelijk met de 40 dagenwaarin katholieken van oudshervasten en wil een modernevorm van vasten laten zienwaarin het geen kwaad kanom eens ergens van af te zien(17.10 uur, Nederland 1).

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden