tv

A C T U A L I T E I T E N

Netwerk Het Nederlandse bedrijfsleven staat in de uitverkoop. ABN-AMRO, Stork, Hema, Nutricia: bekende Hollandse merken die in handen (dreigen te) vallen van buitenlandse investeerders. En de nieuwe generatie topmannen profiteert daar flink van. Netwerk spreekt over deze trend met drie oud- topmannen van grote Nederlandse bedrijven. Jan Timmer (Philips), Karel Vuursteen (Heineken) en Kees van Lede (Akzo Nobel) (20.25 uur, Nederland 2).

P R A A T S H O W S

Pauw & Witteman In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is onder anderen Frank Sanders, echtgenoot van de overleden Jos Brink te gast. Verder schuiven Jan Pronk (kandidaat-voorzitter voor de Partij van de Arbeid) en Danny de Munk aan (23.00 uur, Nederland 1).

I N F O R M A T I E F

Radar Nederland is een vrijhaven als het gaat om handel in gevaarlijke, exotische dieren. Ondanks het feit dat de dieren een gevaar vormen en het dierenwelzijn in het geding is, staat de Nederlandse overheid dit gewoon toe. Verder: De SNS Bank schermt met 18 procent rente op een spaarrekening, is dat wel haalbaar? (20.30 uur, Nederland 1).

A M U S E M E N T

in Cabaret & Co In ’De eerste voorstelling.’ Maken we kennis met Nathalie Baartman, Pieter Derks en Jeroen Bouwhuis, drie cabaretiers die dit jaar hun eerste voorstelling gaven (23.45 uur, Nederland 3).

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden