tv

ACTUALITEITEN

PRAATSHOWS

MAX & Catherine Deze honderdste aflevering wordt op feestelijke wijze gevierd. Vijf kijkers krijgen een uitgebreide metamorfose aangeboden. En één van Catherine's favoriete zangeressen, Enya, treedt op (17.30 uur, Nederland 1).

AMUSEMENT

Man bijt hond Een toenemend aantal Nederlanders kampt met psychiatrische klachten. Na het stellen van een diagnose zit er vaak niets anders op dan pillen slikken en het volgen van therapieën. Ook zoeken veel mensen hun heil in alternatieve geneeswijzen. De nieuwste trend op dit gebied komt van het Twentse platteland. Daar krijgt een groepje ontspanningszoekers een dagje boerenwelzijn voorgeschoteld. Contact maken met de kalveren, pootje baden in een ijskoud beekje en houtzagen moeten de gestreste geest tot rust brengen.

In “De minuut van' een filmpje uit de oude doos. Een tam musje is wel heel erg brutaal. Met commentaar van de maker (19.00 uur, Nederland 1).

Vandaag de laatste uitzending van Clubvan100.nl van dit seizoen met onder meer de volgende onderwerpen: Een echtpaar uit Friesland wordt verrast door een clublid uit Rotterdam, ex-crimineel Herman D. geeft les op het Cals College in IJsselstein en drie werkloze broers uit Katwijk doen een oproep voor een betere baan (19.55 uur, Nederland 3).

REALITY

Wie is de baas? Topmanager Gerry Robinson probeert familiebedrijven in nood van een dreigende ondergang te redden. Vandaag, in aflevering 2: 'Koffie verkeerd'.

Drie broers staan aan het hoofd van een koffieshop-keten. De zaken gaan goed, maar de onderlinge relatie van de broers is wankel. Beslissingen worden vermeden en daar schuilt een gevaar in voor de toekomst (23.55 uur, Nederland 3).

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden