tv

I N F O R M A T I E F

Noodweer Weerman Erwin Kroll belicht in de vijfdelige serie Noodweer de vaak ingrijpende gevolgen die heftige weerssituaties (ook) in Nederland kunnen hebben voor betrokkenen, variërend van materiële schade tot ongevallen. Afgelopen zomer ligt nog vers in het geheugen: het was nat en winderig: Hoogeveen en Enschede kregen wolkbreuken te verwerken die de halve stad onder water zetten. (19.50 uur, Nederland 2)

A C T U A L I T E I T E N

Netwerk volgt een jaar lang het Friese gezin Wijbenga dat achter elkaar drie zoons uitzwaait naar Uruzgan. In spanning en angst volgen ze het nieuws uit Afghanistan en de schaarse berichten die ze ontvangen van hun kinderen. Netwerk zoekt de broers op in Uruzgan. (20.20 uur, Nederland 2)

I N F O R M A T I E F

Andere tijden Prinses Máxima kwam deze herfst in opspraak toen ze beweerde dat dé Nederlander niet bestaat. Ook haar schoonvader, prins Claus, kreeg commentaar toen hij zich op gevoelig politiek terrein bewoog, als voorzitter van de Nationale Commissie Ontwikkelingsstrategie. In 1972 ontstond heibel over subsidie aan het Angola Comité. (21.20 uur, Nederland 2)

P R A A T S H O W S

Bij Pauw & Witteman is bisschop Muskens te gast. Hij vertelt over zijn vertrek, het eerste interview op televisie na zijn afscheid. Presentatie: Jeroen Pauw en Paul Witteman. (23.00 uur, Nederland 1)

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden