tv

TROS TV Show Ivo Niehe thuis in Brabant op bezoek bij Albert Verlinde. Met de anchor van 'RTL Boulevard' gaat het over wat waar en niet waar is in Alberts programma, over zijn ruzies (,,Het helpt als je iemand af en toe spreekt.“) en zijn gedrevenheid als succesvol musicalproducent. Samen met levenspartner Onno Hoes maakt Albert duidelijk hoe veel verdriet ze hebben van het feit dat hun kinderwens waarschijnlijk op niets dreigt uit te lopen. Verder een optreden en gesprek met twee andere Brabanders die ook een duet zingen: Xander de Buisonjé en Guus Meeuwis (21.30 uur, Nederland 2).

Barend & Van Dorp Vanavond schuiven aan Paul de Leeuw, Peter R. de Vries, die over zijn toekomstplannen praat en Rob Oudkerk die zijn zegje doet over de invoering van het nieuwe zorgstelsel. Met een optreden van Rose en de uitreiking van de BVD-trofee 2005, want de uitzending van vanavond is de laatste van het seizoen (22.30 uur, Talpa).

INFORMATIEF

Theater van het Sentiment gaat terug naar 28 mei 1964, de dag dat actrice Petra Laseur schitterde in het blijspel 'Soubrette', samen met haar moeder Mary Dresselhuis en met Ramses Shaffy. Petra en Ramses zijn te gast, net als de toenmalige NCRV-omroepster Els Buitendijk, die op deze dag trouwde (17.35 uur, Nederland 1).

Man bijt hond Vandaag het afscheid van de culinair recensenten Arnold en Lida. Tijdens een speciaal kerstdiner dat ze thuis hebben gekookt, blikken ze met twee vriendinnen terug op de restauranttests die ze de laatste maanden voor 'Man bijt hond' hebben verricht (19.00 uur, Nederland 1).

CULTUUR

The Rolling Stones in the park Verslag van het legendarische gratis concert dat de Rolling Stones gaven in Hyde Park, Londen in juli 1969, twee dagen na de dood van bandlid Brian Jones (23.30 uur, Veronica).

AMUSEMENT

(Freek) Kortgehouden '(Freek) Kortgehouden' bevat elke week acht filmpjes van drie minuten. In de aflevering van vanavond zien we een interview met Femke Halsema, een Tour-dialoog met Wilfried de Jong, het Christennieuws, een ode aan Wally Tax, een rap met 'Brainpower', conferences over Ben Bot en Paul van Vliet en een Jeugdverhaal over het station van Workum (21.25 uur, Nederland 3).

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden