tv

A C T U A L I T E I T E N

Netwerk Aan de vooravond van Wereld Aids Dag spreekt ’Netwerk’ met Monique Heijn, de echtgenote van Albert Heijn. Zij is ambassadeur van De Grote Onderneming: het netwerk van bedrijven dat zich wereldwijd actief inzet voor de strijd tegen aids. Monique Heijn bezocht over de hele wereld projecten van ’Stop Aids Now’. ’Netwerk’ kijkt met haar terug (19.25 uur, Nederland 2).

I N F O R M A T I E F

Man bijt hond Datingspektakel Sinds maandag brengt ’Man bijt hond’ een groot datingspektakel voor 55-plussers. Tien kandidaten zullen worden gevolgd tijdens hun zoektocht naar de liefde. Deze zijn geselecteerd uit de honderden reacties na de oproep in ’Man bijt hond’. In de uitzending van vanavond presenteert Gijs zich. Gijs is homoseksueel en is van beroep schilder. De grote liefde van Gijs is zes jaar geleden overleden. Nu is hij weer klaar voor een nieuwe partner (18.55 uur, Nederland 2).

D R A M A

Shownieuws staat vanavond voor een groot deel in het teken van Frans Bauer. De populaire zanger maakt een persoonlijk drama mee na de diagnose dat er een poliep op zijn stembanden is gevonden. ’Shownieuws’ steekt Frans Bauer een hart onder de riem (19.25 uur, SBS 6).

A M U S E M E N T

M/V Linda de Mol en Beau van Erven Dorens bespreken, bewijzen óf weerleggen vooroordelen die de beide seksen over elkaar hebben. Te gast in de studio zijn: Ruud & Estelle Gullit, Gijs Staverman & Pearl, Elle van Rijn & Kaja (20.30 uur, Talpa).

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden