tv

ACTUALITEITEN

DOCUMENTAIRES

NCRV Dokument Failliet of niet? - Documentairemaker Frans Bromet volgt het verhaal van André van Nobelen en Peter de Waal. Samen runnen ze een succesvol bedrijf in de bewerking van houtplaten, maar als er brand uitbreekt komen ze flink in de problemen. Vandaag de vierde, en tevens laatste, aflevering (22.55 uur, Nederland 1)

PRAATSHOWS

De wereld draait door Anniko van Santen is voor 'Opsporing Verzocht' in verband met de zaak Natalee Holloway naar Aruba geweest. Wat heeft ze daar ontdekt?

Verder: Vanaf september is het mogelijk om de opleiding tot circusartiest op HBO-niveau te volgen in Rotterdam. Wie een passie heeft voor het circusleven kan nu aan de slag. In de studio alvast een voorproefje (19.00 uur, Nederland 3).

INFORMATIEF

Bij ons thuis Ouders van meisjes die slachtoffer zijn van een loverboy kunnen nergens aankloppen voor hulp. Duizenden ouders moeten zelf uit de problemen zien te komen. Daarom is onlangs een lotgenotengroep opgericht van ouders wier dochters slachtoffer zijn (16.55 uur, Nederland 2).

Man bijt hond volgt Rini Valentijn twee weken lang. Sinds zijn vijftiende timmert deze Roosendaalse zanger van het levenslied aan de weg. Vandaag een eerste kennismaking met Rini (19.00 uur, Nederland 1).

Radar Steeds meer mensen laten hun ogen laseren. Welke methodes van ooglaseren zijn er en hoe veilig zijn ze eigenlijk? 'Radar' zet niet alleen de verschillende opties op een rijtje, maar laat ook de risico's van het ooglaseren zien (20.30 uur, Nederland 2).

CULTUUR

In NPS Klassiek het vioolconcert 'Dem Andenken eines Engels' van Alban Berg, door het Radio Filharmonisch Orkest o. l. v. Vladimir Ashkenazy, van 5 november 2005 in het Amsterdamse Concertgebouw. De Japanse violiste Akiko Suwanai speelt solo (22.55 uur, Nederland 3).

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden