tv zondag

C U L T U U R

Vrije Geluiden Vanuit het Bim-huis onder meer de Trang An Flowers Group: zes jonge hoogopgeleide vrouwen uit Hanoi die op traditionele Vietnamese instrumenten traditionele muziek en die dans uit Vietnam uitvoeren. Verder Gary Lucas (Captain Beefheart, USA), een van de bekendste gitaristen ter wereld. Hij treedt op met luitist Jozef van Wissem (10.30 uur, Nederland 1).

A M U S E M E N T

De Avond van de Grote Filmquiz Wederom een verkiezing van de ’Beste aller tijden’, dit keer gaat het om een film. Meer dan tienduizend mensen hebben de afgelopen weken op de site www.debestefilm.nl een keuze gemaakt uit een lijst van 250 films. De uitslag van de verkiezing wordt vanavond bekendgemaakt door de onvermijdelijke Matthijs van Nieuwkerk. Fay Lovsky zorgt met haar band voor de muzikale omlijsting (20.30 uur, Nederland 3).

Mooi! Weer De Leeuw! – ’The Day After’. Paul de Leeuw dolt verder met Lange Frans en Georgina Verbaan, en zingt met Adèle Bloemendaal (23.15 uur, Nederland 1).

R E A L I T Y

De Gouden Kooi opent vandaag zijn deuren. Linda de Mol lanceert dit nieuwe realityprogramma, dat vervolgens iedere werkdag om 19.30 uur te zien is. In ’The Kick-Off’ krijgt de kijker direct de eerste ’hartverscheurende’ beelden voorgeschoteld. In ’De Gouden Kooi’ zijn tien Nederlanders opgesloten in een kapitale villa ter waarde van ruim 2 miljoen euro. Een van hen kan de villa winnen, samen met een kapitaal aan cash (20.30 uur, Talpa).

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden