tv zondag

D O C U M E N T A I R E S

God is my DJ Documentaire over de wereld van de ’dance’, waarin jongeren op grootse feesten op zoek zijn naar genot en naar zichzelf. In de dance-wereld laat je je mood leiden door de DJ die als een god boven je staat, maar ben je zélf de ster. De DJ daagt je uit om samen met al die andere feestende mensen in trance te raken en tot een euforisch hoogtepunt te komen. Duncan Stutterheim organiseert met zijn bedrijf ID & T feesten waarvan hij als jongen droomde. Zijn jaarlijkse Sensation-feesten in de Amsterdam Arena zijn een begrip onder jongeren en worden massaal bezocht (20.30 uur, Nederland 3).

C U L T U U R

Vrije Geluiden In verband met de Amsterdam Marathon is er vandaag géén Vrije Geluiden op Nederland 1. Maar om de kijkers en luisteraars èn de artiesten die bij Vrije Geluiden kwamen optreden niet teleur te stellen is via HollandDoc en Cultura de uitzending toch te bekijken (http://www.hollanddoc.nl en http://www.cultura.nl).

S P O R T

Amsterdam Marathon Vandaag, zondag, doet de NOS live verslag van de ING Amsterdam Marathon. De start van de marathon is om 10.30 uur in het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar ook de finish zal zijn (10.15 uur, Nederland 1).

R E A L I T Y

Gordon Ramsay: Gedonder in de Keuken De tirannieke topkok Gordon Ramsay gaat opnieuw op zoek naar een chef-kok die een van zijn restaurants kan runnen. Twaalf kandidaten gaan de strijd met elkaar aan (20.00 uur, SBS 6).

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden