Tv zondag

ACTUALITEITEN

DOCUMENTAIRE

City Folk: Barcelona Aan de hand van gesprekken met drie inwoners wordt een portret geschetst van de stad Barcelona. (16.00 uur, Nederland 3)

PRAATPROGRAMMA'S

Buitenhof belicht de week van Rita Verdonk. De minister van Vreemdelingenzaken en Integratie moet maandag in de Tweede Kamer haar omstreden pardonregeling verdedigen. Zal zij haar rug recht weten te houden? (12.08 uur, Nederland 3)

Ikon Live Hoe moeten wij leven? Het wekelijkse tv-magazine over religie en cultuur heeft dichter en NRC-columnist Marjoleine de Vos te gast. In haar columns en poëzie zoekt ze naar de zin van het leven. (16.22 uur, Nederland 1)

INFORMATIEF

In PREMtime aandacht voor het falende woonwagenbeleid van de gemeente Den Haag en voor voetbalclubs (de amateurs van RVC/Rijswijk) die een allochtonenstop willen. (16.30 uur, Ned.3)

Tegenlicht In 1999 neemt de Amerikaanse multinational AES Corp. het elektriciteitsdistributiebedrijf Telasi over van de Georgische regering. Voortaan moet AES-Telasi voorzien in de elektriciteitsbehoefte van de sterk verarmde Georgische bevolking. Maar de Amerikaanse inmenging dreigt een enorme flop te worden. (20.55 uur, Nederland 3)

Kruispunt stelt de vraag of kinderen de plicht hebben om voor hun ouders te zorgen als zij zichzelf niet meer kunnen redden en aan de thuiszorg niet voldoende hebben. Een portret van drie kinderen die hun ouders in huis hebben genomen. (22.10 uur, Nederland 1)

SPORT

Studio Sport Vandaag, op de tweede dag van de wereldkampioenschappen allround schaatsen in Hamar, de ontknoping: welke man en welke vrouw veroveren de titel? (11.50 uur, Nederland 2)

Holland Sport Wielrenner Erik Dekker, net terug uit de ronde van Mallorca, toont zijn lichaam op de massagetafel. Schaatser Ids Postma, die zich niet wist te kwalificeren voor het WK, wordt thuis op de boerderij gevolgd door een fotograaf. En oud-minister Bram Peper is te gast. (17.00 uur, Nederland 3)

DRAMA

The Forsyte Saga De NCRV brengt elke zondag Brits drama. Vanaf vandaag is het de beurt aan een kersverse bewerking van 'The Forsyte Saga'. Een meeslepend verhaal over hartstocht, geld en macht aan het eind van de negentiende, begin twintigste eeuw. (22.50 uur, Nederland 1)

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden