tv zaterdag

INFORMATIEF

World in Recession: Road to Recovery? CNN bezoekt de internationale autoshow in Genève. De onstuimige economie noopt de autoproducenten tot het drastisch aanpassen van hun bedrijfsvoering. CNN’s Frederik Pleitgen bezoekt de internationale autoshow in Genève en neemt de nieuwste designs, de brandstoftechnologie en de verkoopmethodes onder de loep. Topmensen van Europese topmerken kijken naar de toekomst met de nieuwste producten die het Europese straatbeeld gaan bepalen (16.00 uur, CNN).

Kassa Wie denkt zwanger te zijn, koopt een zwangerschapstest. En die zijn er in allerlei soorten: van heel goedkoop, tot digitaal en dus heel duur. Welke is het best, en welke werkt echt niet? ’Kassa’ test het.

Verder: Al tijden voert ’Kassa’ een strijd tegen de automatische verlenging van abonnementen. Met resultaat: binnenkort treedt een wet in werking die het stilzwijgend en langdurig verlengen van abonnementen voorkomt. Maar één branche ontspringt nog steeds de dans: de verzekeraars.

En Dreft stopt sinds kort een nieuw revolutionair ingrediënt in haar wasmiddel: ’Color Boost Balsam’. Dat maakt doffe kleuren weer mooi en stralend, al na 3 wasbeurten. Zo’n claim vráágt om een gedegen onderzoek door ’Kassa’ (18.55 uur, Nederland 1).

ROYALTY

Blauw Bloed presenteert een dubbel koninklijk bezoek aan Utrecht. Prinses Laurentien presenteerde afgelopen dinsdag in het Spoorwegmuseum het startpakket ’Het begint met lezen’. Dit pakket is bedoeld om leesbevordering bij kinderen te stimuleren en om laaggeletterdheid bij ouders en collega’s bespreekbaar te maken en aan te pakken. Enkele uren later opende Laurentiens schoonzus, prinses Máxima, het nieuwe gebouw van de Faculteit Educatie van Hogeschool Utrecht. Koningin Beatrix bezocht afgelopen woensdag het Zaans Museum om daar het nieuwe Verkade Paviljoen te openen. ’Blauw Bloed’ was erbij (19.25 uur, Nederland 2).

AMUSEMENT

Mooi! Weer De Leeuw Paul de Leeuw laat wensen van zijn gasten uitkomen. Met deze zaterdag: een vleugje tropen, sport en spel, huishoudelijke tips, een hoop frustratie en Take That (20.25 uur, Nederland 1).

Ik hou van Holland In deze vrolijke show ontvangen Linda de Mol, Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge deze week musical-acteur Ron Link, judoka Deborah Gravenstijn, muziekproducer en ’X Factor’-jurylid Eric van Tijn, musical-actrice Brigitte Heitzer, zanger Roel van Velzen en presentatrice Anita Witzier (20.40 uur, RTL 4).

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden