Tv zaterdag

AMUSEMENT

Lieve Paul & Sint Tijdens deze bijzondere ’Lieve Paul’ gaat Sint Nicolien (Brigitte Kaandorp) de confrontatie aan met de echte Sint, die samen met zijn hoofdpiet en het paard Amerigo de uitzending bezoekt. Omdat Sinterklaas op zijn verjaardag altijd cadeautjes weggeeft, heeft Paul de Leeuw deze keer ook bijzondere cadeaus voor de jarige zelf. Daarnaast mogen de kinderen in de zaal de Sint bestoken met hun vragen en verzoeken. Carice van Houten komt langs en alle Mary Poppins uit de gelijknamige musical komen sinterklaasliedjes zingen. Ook Guus Meeuwis komt naar de studio (20.25 uur, Nederland 1).

Sinterklaasconference 2009: Guzman stoomt Veronica zendt twee comedyshows uit met Javier Guzman als bindende factor. De cabaretier is eerst te zien met een nieuwe Sinterklaasconference. Aansluitend verzorgt Guzman ook de speciale openingsact in de show van Lewis Black en John Bowman (resp. 20.30 uur en 21.30 uur, Veronica).

De laatste aflevering van dit seizoen van Ik Hou Van Holland staat geheel in het teken van Sinterklaas. Alle liedjes, alle televisiefragmenten, alle vragen, prijzen; alles gaat over het feest rondom de grote kindervriend. De Goedheiligman komt zelf langs in de studio en speelt mee in het team van Jeroen van Koningsbrugge, naast actrice Saar Koningsberger en politiek verslaggever van het RTL Nieuws Frits Wester. Peter Heerschop neemt het tegen hen op samen met ’GTST’-acteur Emiel Sandtke, zangeres Ellen ten Damme en ’Sinterklaasjournaal’-presentatrice Dieuwertje Blok (20.40 uur, RTL 4).

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden