tv zaterdag

C U L T U U R

Kinderprinsengrachtconcert 2007. Een concert voor kinderen, waarin drie jonge klassieke talenten optreden met het JeugdOrkest Nederland. De jonge violiste Noa Wildschut begeleidt zangeres Elize, de pianist Arthur Jussen treedt op met Edsilia Rombley en Melissa Venema musiceert met Nick & Simon (17.00 uur, Nederland 3).

Lowlands 2007, het belangrijkste en hipste popfestival van Nederland, is ook dit jaar weer thuis op de voet te volgen (17.00-17.45 uur, 23.10 – 00.45 uur, Nederland 1, Nederland 3).

A C T U A L I T E I T E N

EénVandaag Het comité voor ex-moslims van PvdA-raadslid Ehsan Jami is niet uniek Europa, ook elders zijn inmiddels dergelijke comités opgericht. In Duitsland is dat het comité van de in Iran geboren Mina Ahadi. Ze heeft de religie afgezworen en doet regelmatig pittige uitspraken. ’EénVandaag’ zocht haar op (18.30 uur, Nederland 1)

C U L T U U R

Antiquariaat Oblomow In de vierde voorstelling van Van Muiswinkel en Van Vleuten is het duo geen cabaretduo meer. Terwijl Diederik van Vleuten zijn eigen antiquariaat is begonnen, schnabbelt Erik van Muiswinkel hier en daar als onder anderen ’Anton Geesink’ en ’Dick Advocaat’. De vrienden zien elkaar echter nog wel, zij het niet meer in het theater, maar onder het genot van een glaasje rode port in de winkel van Diederik (21.25 uur, Nederland 1).

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden