tv vandaag

A C T U A L I T E I T E N Goedemorgen Nederland Gast is Wouter Bos. Hij is een van de proefkonijnen in een onderzoek van het Academisch Ziekenhuis Gronningen. In opdracht van Greenpeace onderzoekt het ziekenhuis het bloed van mensen op schadelijke stoffen. Verder: De voorbereidingen van de band Reunion op het Eurovisie Songfestival, volgende maand in Istanbul. (6.59 uur, Nederland 1) Studio RKK De Maastrichtse Heiligdomsvaart. 150 000 bezoekers uit Nederland, België en Duitsland houden een pelgrimage naar de Sint Servaas Basiliek in het centrum van de stad. (16.30 uur, Nederland 1) Twee Vandaag: De Polen komen. De resultaten van een Nipoonderzoek, gehouden in Nederland en Polen, over de komst van Poolse werknemers na toetreding tot de Europese Unie. Na Duitsland blijkt Nederland het aantrekkelijkste land om te gaan werken. En: Justitie is er alles aan gelegen om het project met twee gevangenen op één cel te laten slagen. (17.58 uur, Nederland 2) Netwerk De familie Ghurahoo doet alles om de moordenaar van hun zoon en broer Arthur te vinden. De toen elfjarige jongen werd in 1986 vermoord. Volgende week verjaart de zaak. De familie looft een beloning uit om de dader achter tralies te krijgen.

(20.30 uur, Nederland 1) P R A A T P R O G R A M M A ' S Barend & Van Dorp Gast is presentatrice Caroline Tensen. (22.20 uur, RTL 4) Weltevreden op 10 Gasten zijn voormalig tafeltennisster Bettine Vriesekoop en ajacied Nigel de Jong. (23.05 uur, Nederland 3) I N F O RMA T I E F Vinger aan de Pols Een gesprek met uitgezonden soldaten over leven na de oorlog. Wat gebeurt er met je als je geconfronteerd wordt met de vreselijkste gebeurtenissen? (19.55, Nederland 2)

S P O R T Oefeninterland Nederland-Griekenland Rechtstreeks verslag van de wedstrijd (20.00 uur, SBS 6) en nabespreking in De Derde Helft, om 22.30 uur. Samenvatting in NOS Sportjournaal (22.45 uur) en analyse van Youri Mulder in Studio Sport (23.00 uur).

C U L T U U R TV3 Gast is programmamaker en producer Paul Jambers. En: het succes van de Belgische popmuziek in Nederland (19.30 uur, Nederland 3)

A M U S E M E N T Man bijt hond Wim Broekhuizen en zijn vriendin Hanneke van den Berg zijn volledig in de ban van de Romeinen. In het Bijbels Openluchtmuseum spelen Wim en Hanneke het leven van de ruige Romeinen na. (19.00 uur, Nederland 1)

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden