Tv vandaag

ACTUALITEITEN

PRAATPROGRAMMA'S

Weltevreden op 10 Laatste aflevering van dit seizoen. Gasten: presentatrice Sylvana Simons, de broers Ferdi en Rob Bolland, muzikanten, componisten en producers (23.30 uur, Nederland 3).

SPORT

Studio Sportzomer Herhaling en nabeschouwing Nederland-Duitsland, 16.35 uur. Voorbeschouwing Griekenland-Spanje met Youri Mulder (17.30 uur). Voorbeschouwing Rusland-Portugal (20.25 uur, Nederland 2).

Praten over EK voetbal. Gasten: Co Adriaanse en Hugo Borst (22.45 uur, Nederland 2).

Villa BvD Gasten: André Hazes, Herman Pleij en acteur Cas Jansen (22.40 uur, RTL 4).

CULTUUR

Red Hot Chili Peppers viert dit jaar zijn 20-jarige bestaan en dat is reden voor een reeks Europese optredens. Vandaag geeft de band haar eerste stadionconcert in Nederland in de Amsterdam Arena. MTV staat de hele dag in het teken van deze legendarische rockband (Vanaf 13.00 uur, MTV).

TV3 Gast is schrijver/journalist Martin Bril. Aanleiding is zijn kinderboek 'De avonturen van Max en Vera' (19.45 uur, Nederland 3).

De Vloer Op Acteurs improviseren en borduren voort op hun rol in 'Cloaca': succesvol toneelstuk en speelfilm van Maria Goos, met de acteurs Gijs van Scholten Ascat, Peter Blok, Pierre Bokma en Jaap Spijkers (21.10 uur, Nederland 3).

NPS KlassiekMeesterwerken: Mondscheinsonate van Ludwig van Beethoven. Een bezoek aan diverse locaties in en rondom Wenen die met Beethoven in verband worden gebracht. Verder: de interpretatie van zijn sonates door de eeuwen heen. Pianiste Ellen Corver geeft uitleg en vergelijkt de Mondscheinsonate met Mozarts Don Giovanni (1.02 uur, Nederland 3).

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden