tv vandaag

A C T U A L I T E I T E N Goedemorgen Nederland Amerika-deskundige Willem Post zit vannacht voor de televisie om aan tafel bij Daphne als eerste verslag uit te brengen over het debat tussen de kandidaten voor het vice-presidentschap van de Verenigde Staten, John Edwards en Dick Cheney. Daarnaast is misdaadjournalist van Elsevier Gerlof Leistra te gast. Hij schreef het boek 'De Vermoorde Onschuld'. Daarin staat een overzicht van de geschiedenis van de georganiseerde misdaad en liquidaties in de onderwereld (07.00 uur, Nederland 1)

I N F O R M A T I E F Zorgcentrum Jacobushof in Drunen organiseert dit keer geen kaart-, bingo-of breimiddag, maar een karaoke-middag, waarbij de ouderen zelf meezingen, kritisch beoordeeld door een jury. Mevrouw Boom hoopt met het lied 'De klok van Arnemuiden' hoge ogen te gooien. Naast de eer, maakt ze kans op een 'verwenpakket'. In de dagelijkse soap rond de Amsterdamse familie Veerkamp, is te zien dat de auto een kras heeft opgelopen. Dat levert heel wat discussie op tussen Hanny en Ton (19.00 uur, nederland 1).

A M U S E M E N T Theater van het Sentiment De dag 6 oktober 1976 herleeft, met als gast zangeres Toni Willé van de groep Pussycat. Op deze dag scoorde Pussycat een megahit met 'Smile' (17.30 uur, Nederland 1).

All Stars, de comedy over 'het ultieme voetbalgevoel' komt terug. Vanaf vandaag zijn alle afleveringen van serie 1 en 2 opnieuw te zien. Voetbal, vriendschap en vrouwen. Een comedy over buitenspel, diepgaan en gemiste kansen. Over relaties, ambities en de verschillen tussen de spelers. Met Roeland Fernhout, Thomas Acda, Daniël Boissevain, Antonie Kamerling, Cas Jansen en Isa Hoes (19.00 uur, Nederland 3).

C U L T U U R Rocktober MTV wijdt een hele dag aan de legendarische rockband 'Nirvana'. MTV brengt exclusieve specials, reportages, 'behind the scenes'-beelden en interviews (13.00 uur, MTV). Lekker belangrijk Vanaf vandaag gaat Toni Peroni 12 weken lang op zoek naar de rock in Nederland. De hele rockcultuur wordt onder de loep genomen. Zijn punk en gothic ook rock? Kunnen meisjes net zo goed rocken als jongens? Ook komen extreme rock en gehandicapte muzikanten aan bod en kunnen onbekende bands zich in dertig seconden aan heel Nederland presenteren (22.30 uur, The Box).

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden