Tv vandaag

ACTUALITEITEN

In TweeVandaag een portret van de Britse ambassadeur Colin Budd. Hij ontving afgelopen weekeinde de Britse kroonprins Charles en koningin Beatrix tijdens de herdenking van Market Garden, zestig jaar geleden. Budd is omstreden vanwege zijn opvattingen over de oorlog in Irak (17.58 uur, Nederland 2).

Netwerk vraagt zich af of er nog hoop is voor de vakbonden. Ondanks de economische malaise lukt het de bonden niet om jongeren aan zich te binden. 'Netwerk' vroeg een reclamebureau om een laatste redmiddel (20.30 uur, Nederland 1).

DOCUMENTAIRE

In Dokwerk de documentaire 'Kantoor Later'. Deze vertelt het verhaal van een asieladvocate die koste wat kost haar kantoor draaiende probeert te houden. Gerda Later is een van de laatste advocaten die zich fulltime voor asielzoekers inzetten (21.00 uur, Nederland 3)

PRAATPROGRAMMA'S

Te gast in Barend en Van Dorp vanavond de weduwe van Bram Vermeulen, Shireen Stroker (22.50 uur, RTL 4).

INFORMATIEF

In de vroeg uitzending van Opsporing Verzocht aandacht voor twee gewapende overvallen door dezelfde man in het hartje van Amsterdam, binnen een halfuur. De eerste overval was op een souvenirwinkel en de tweede op een bakker. Verder de doodslag die mei heeft plaatsgevonden op de campingeigenaar André van Rossum uit het Brabantse St.Agatha (19.30 uur, Nederland 1)

AMUSEMENT

In de uitzending van Man bijt Hond aandacht voor de inwoners van Wouw. Elk jaar doet een deel van de bevolking mee aan de geraniumwedstrijd. Toch kampt de wedstrijd met een probleem. Het journaal gaat over Annie Buurs, een kwieke 85-jarige dame uit Emmen. Elke week ligt ze met haar clubje vriendinnen in het plaatselijke zwembad. Annie laat het hele zwembad verbaasd staan met haar zwemkunsten (19.00 uur, Nederland 1).

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden