tv film

Drama van Iain Softley uit 2001. Met : KevinSpacey, Jeff Bridges en Mary McCormack.Een klein meesterwerkje dat de kijker aanhet denken zet . Kevin Spacey geeft op eenbriljante manier gestalte aan een psychiatrisch patiënt die beweert van een andereplaneet afkomstig te zijn, en ook Jeff Bridgesschittert in de rol van de psychiater die Spaceyonderzoekt. Terwijl de therapeut probeertte onderzoeken hoe hij de man het beste kanhelpen, begint hij zich te realiseren dat ditzogenaamde buitenaardse wezen een opmerkelijkeffect heeft op de gezondheid van deandere pat iënten. Hoe dieper de dokter inhet verleden van zijn patiënt graaft, hoe meerhij geloof begint te hechten aan diens verhaal.

Komedie van Christopher Erskin uit 2004.Met : Bow Wow en Cedric the Entertainer.De familie Johnson bereidt zich voor opeen familiebezoek in Missouri. Papa Nate isde enige die er zin in heeft, want vrouwliefDorothy gaat enkel mee voor hun drie kinderen:hun zoon die rapper wil worden, hundochter die zichzelf graag optut en hunjongste zoon, die maar geen afstand kannemen van zijn denkbeeldige hond. De uitstapverloopt niet zonder slag of stoot: zeworden achtervolgd door een wraakzuchtiget rucker, worden vervloekt door een lifterdie zweert bij voodoo en Nate wordtaangehouden voor het gebruik van een biologischwapen. Maar niets zal Nate ervanweerhouden om met zijn gezin naar Missourite rijden, als hij de weg kan vinden.

Komedie van Harald Zwart uit 2001. Met :Matt Dillon, Michael Douglas en Liv Tyler.Barman Randy komt Jewel tegen die op hetnippert je aan een verkrachting is ontsnapt .Als de man haar achterna komt , schiet zehem dood. Randy neemt Jewel mee naarhuis en ze krijgen een relat ie. Jewel blijktechter een veeleisende vriendin en dwingtRandy om misdaden voor haar te plegen.

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden