theater

Het Vondelpark Openluchttheater biedt elke zomer een afwisselend programma van theater, dans, cabaret, jazz, kindertheater, stand-up comedy en muziek van klassieke- tot wereldmuziek. Met morgen finalisten van het grachtenfestivalconcours

t/m 29 augustus, Vondelpark, Amsterdam. Meer informatie en programma op: www.openluchttheater.nl

Stichting Kleine Revolutie Producties organiseert voor het Poëziefestival Elswout op Landgoed Elswout bij Haarlem. Acht Nederlandse dichters – Ingmar Heytze, Mustafa Stitou, Erik Jan Harmens, Arjen Duinker, Marije Langelaar, John Schoorl, Fleur Bourgonje, Hélène Gelèns – dragen voor, afgewisseld met muziek van singer/songwriter Marten de Paepe.

14 augustus, 15 tot 18 uur, Elswoutslaan 22 in Overveen. Meer informatie: www.kleinerevolutieproducties.nl

Noorderzon Performing Arts Festival is uitgegroeid van een kleinschalig muziekfestival met een paar honderd bezoekers tot een elfdaagse internationale kunstenmanifestatie met een scala aan crossover-producties, vol muziek, dans, circus, toneel, mime en poppentheater. Met voor het grootste deel internationaal werk.

19 t/m 29 augustus, diverse locaties in de stad Groningen. Informatie en programma: www.noorderzon.nl

Een bizarre buitenvoorstelling van Vis à Vis, waarin ontroering en spektakel hand in hand gaan. Een breed palet van acteurs en muzikanten, een bouwkraan en fantastisch vernuft ontvoeren het publiek in een wereld waarin de zwaartekracht het onderspit delft en dromen vleugels krijgen.

t/m 19 september, Almere strand. Meer informatie: www.silo8.nl

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden