theater

Na de Zondeval
Arthur Miller schreef 'Na de Zondeval' in 1964.

Advocaat Quentin gaat gebukt onder het falen van zijn twee huwelijke en zijn ongelukkige kindertijd. Via de Duitse Holga maakt hij kennis met het Europese verleden. Daardoor komt zijn eigen moraal ter discussie te staan.

10 maart, 20.30 uur, Stadsschouwburg, Amsterdam; 14 maart, 20.15, Schouwburg, Arnhem; 15 maart, 20.15 uur, Schouwburg, Tilburg, 16 maart, 20.15 uur, De Koninklijke Schouwburg, Den Haag.

DansClick 12
Ontdek het beste uit het afgelopen dansseizoen met DansClick 12. 'Sometimes it's there' is een intieme, sferische voorstelling. In 'Undo' wordt op humoristische wijze geëxperimenteerd met fysieke mogelijkheden.

14 maart, 20.15 uur, De Stoep, Spijkenisse; 15 maart, 20.15 uur, Theater de Poorterij, Zaltbommel; 16 maart, 20.30 uur, Cultuurcentrum VU de Griffioen, Amstelveen. Meer informatie:

www.dansclick.nl

BrokkenBal
Op de eerste avond van de Boekenweek verwelkomt gitariste Corrie van Binsbergen schrijvers en dichters in het Bimhuis. Dit jaar zijn dat de Vlaamse schrijvers Elvis Peeters en Josse de Pauw en Tonnus Oosterhoff, de winnaar van de P.C. Hooftprijs.Verhalen worden live gelezen door de auteur en tegelijkertijd ontrolt zich een muzikaal scenario, geschreven op de verhalen.

14 maart, 20.30 uur. Bimhuis, Piet Heinkade 3, Amsterdam. Meer informatie:

http://bimhuis.nl

Mama Tandoori
De hoofdpersoon van 'Mama Tandoori', de autobiografische bestseller van Ernest van der Kwast, is een Indiase moeder die er niet voor terugdeinst om mensen met een deegroller op hun hoofd te slaan. Haar uitgesproken ideeën drijven haar zonen tot wanhoop.

15 maart, 20.00 uur, Schouwburg De Kring, Roosendaal; 16 maart, 20.15 uur, Nieuwe Nobelear, Etten-Leur; 17 maart, 20.15 uur, Theater De Speeldoos, Baarn. Meer informatie: www.mamatandoori.nl

undefined

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden