theater

Wie is er bang voor Virginia Woolf
Martha (Olga Zuiderhoek) en haar man George (Porgy Franssen) nodigen een pas getrouwd stel uit voor een borrel bij hen thuis na een faculteitsfeestje van Martha's vader. De avond mondt uit in een nachtmerrie van verraad en onthullingen.

14, 15 en 16 september, 20.30 uur. DeLaMar Theater, Marnixstraat 402 in Amsterdam. Meer informatie: tel. 0900 - 3352 627 en www.delamar.nl

De Basis
Vliegbasis Soesterberg ademt nog de sfeer van de Koude Oorlog. In het gebied van 380 hectare leven dier- en plantsoorten die zeldzaam zijn in Nederland. Tijdens het festival De Basis vind je hier kunst, theatervoorstellingen, muziek en nieuwe media. Plus fietstochten en rondleidingen door boswachters.

10 en 11 september, van 11.00 uur tot resp. 23.00 en 22.00 uur. Soesterberg, hoek Batenburgweg - Sterrenbergweg. Meer informatie: www.vredevanutrecht2013.nl

When Harry met Sally
Gebaseerd op de gelijknamige film van Rob Reiner, geschreven door Norah Ephron, één van de meeste geliefde romantische filmkomedies aller tijden. Isa Hoes en Daniel Boissevain treden in de voetsporen van Meg Ryan en Billy Crystal en vragen zich af of seks een perfecte relatie tussen een man en een vrouw zal verwoesten.

11 en 12 september, 20.00 uur in De Goudse Schouwburg in Gouda, 16 september in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur om 20.15 uur.

Cultuurnacht Almere
De Cultuurnacht Almere is de start van het nieuwe culturele seizoen met theater, muziek, dans, poëzie, kunst en workshops. Met 'U bent mijn moeder' van Joop Admiraal, opgevoerd door theatergroep Suburbia, een wintercircus, een toneelcursus en optredens van artiesten als Postman en Lucky Fonz III.

10 september, vanaf 20.00 uur. Kijk voor programma en locaties op cultuurnachtalmere.blogspot.com

undefined

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden