Tatjana ook al op zoek naar de ware

Het overkomt echt niet alleen geïsoleerd levende boeren met beperkte sociale vaardigheden. Ook een succesvolle pin up kan problemen hebben bij het vinden van de ware. Gelukkig is er ook voor Tatjana Simic een tv-programma opgetuigd om dit probleem op te lossen. Nota bene op kerstavond begint bij RTL4 ’Wie kiest Tatjana?’

Twee jaar geleden leek de inmiddels 47-jarige, maar nog immer stralende blondine het geluk gevonden te hebben bij de schatrijke Ronny Rosenbaum, die voor haar zijn vrouw verliet. Ze was ingetrokken in zijn Brasschaatse kasteeltje, pikante fotoreportages in mannenbladen deed ze niet meer, haar populaire blootkalender kwam niet meer uit en zelfs haar zangcarrière had ze op een laag pitje gezet.

Maar dit jaar begon het mooie plaatje barstjes te vertonen. Rosenbaum ging vaak alleen op vakantie, terwijl de aan vliegangst lijdende Tatjana eenzaam achterbleef. Het blad Miljonair tekende op dat ze geplaagd werd door existentiële vragen: „Als ik geen kort rokje draag en mijn borsten niet laat zien, vindt hij me dan ook nog wel leuk?” Het antwoord kwam in september: Rosenbaum werd in Marbella gefotografeerd met een wulpse brunette aan zijn arm. Op zo’n moment hoef je bij een door de wol geverfde vrouw als Tatjana niet met slappe smoesjes aan te komen. Ze pakte haar koffers en betrok met haar moeder een appartement in Amsterdam-Zuid. Aangezien het hele land getuige was van haar tranen – eerst bij ’RTL Boulevard’ en daarna bij ’Carlo & Irene’ – was een tv-programma over haar liefdesleven niet meer dan logisch.

Wat voor man zoekt Tatjana? „Een leuke, lieve, aardige, zorgzame man om mijn leven mee te delen”, zegt ze in De Telegraaf. En ze kan het ook wel waarderen als hij iets te verteren heeft. Eerder had ze een relatie met de schatrijke Marcel Boekhorn, de man achter gratis krant De Pers. Ook hoteleigenaar Chris Luken was een goede vangst. Maar geld is niet doorslaggevend: „Ik kan genoeg mannen krijgen. Het gaat om de júiste man. Ik ben een gevoelsdier, zonder liefde begin ik nergens aan. Ik kijk gewoon of dit experiment me de ware brengt, als het niet gebeurt, gebeurt het niet.”

Waarom zo laconiek? Roddelkoning Evert Santegoeds denkt het antwoord te weten: Tatjana is al lang weer aan de man. Ditmaal is Chris van Eeghen, telg uit een bekende bankiersfamilie, de gelukkige. Ze beweerde nog dat het haar zwager was toen een foto van het kakelverse stel in Privé verscheen. Maar dat geloofde niemand.

Voor het programma hoeft dit overigens geen enkele belemmering op te leveren. Presentatrice Bridget Maasland had eerder dit jaar een vergelijkbaar probleem. Zij ging, vlak na haar scheiding, in het programma ’Hoe vind ik een vent’ ook op zoek naar een leuke man. Ondertussen had ze al lang een nieuwe relatie. Met Johnny de Mol nog wel. Dit verwarrende gegeven zorgde juist voor extra aandacht en Bridget interviewde Johnny gewoon voor het programma. In bed.

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden