Reactie afdeling Externe Zaken Scientology Kerk Nederland

In de meeste landen zoals de VS maar ook in Nederland heeft het volledig blootleggen van de werkelijk situatie inmiddels geresulteerd in een volledige of gedeeltelijke erkenning als geloofsgemeenschap. In landen waar de regering/rechterlijke macht maar doorgaat met het zijn oren te luisteren leggen bij de farmaceutische industrie zoals Frankrijk en België blijven we dit soort “politieke schijnprocessen” houden. Daarbij komt nog dat in deze landen door de Napoleontische structuur van rechterlijke macht eindeloos “gezocht” kan worden naar bewijs en dat gedurende deze tijd de onderzochte partij door een soepel lopende media-machine voordurend het slachtoffer kan worden van “nieuwe feiten”, die echter nooit bewezen worden en waarvan de media in hindsight nooit meer zullen reppen! Maw de rechterlijke macht kan deel worden van de PR machine van de belanghebbende die de andere partij kapot wil maken.

U zult zich ook wel realiseren dat wij door deze media-berichtgeving in feite al veroordeeld zijn, ook al komt het-en daar zijn we 100% van overtuigd-nooit tot een veroordeling. Vraagt u maar eens een persoon in de straat wat hij van Scientology vindt. Wat u hoort zijn gegevens die hij uit de media heeft. Wist u dat we een van de meest succesvolle en grootste afkickklinieken ter wereld hebben (www.narconon.org) waar we al decennia lang zwaar verslaafde mensen afkicken. Het aanbod wordt echter steeds groter en de verhalen schrijnender. Steeds meer mensen hebben een verslaving aan psychiatrische medicijnen. In Nederland zijn er naar schatting 1 miljoen mensen verslaafd aan slaapmiddelen en anti-depressiva. Deze verslaving is volkomen gecreëerd door de Big Pharma en psychiatrie.

Wist u dat we een succesvolle onderwijsvernieuwings-methode hebben die wordt toegepast op honderden scholen ter wereld op alle continenten waaronder veel in Afrika wordt toegepast? Wij krijgen daar te maken met steeds meer kinderen die aan de Ritalin gezet worden omdat ze “niet stil konden zitten”, terwijl het bij ons al gauw duidelijk wordt dat ze gewoon niet goed kunnen lezen/rekenen. Ritalin is een ander zwaar verslavend psychiatrisch medicijn waar de kinderen de rest van hun leven aan vast zitten (www.appliedscholastics.org).

En zo hebben we tal van maatschappelijk projecten lopen waar we steeds maar weer in botsing komen met de farmaceutische industrie en de psychiatrie. Zie ook onze wereldwijde kruistocht tegen misstanden in de psychiatrie/farmaceutische industrie: www.cchr.org.

Wij zijn op dit moment een van de weinige groepen die nog in opstand komen tegen het Pharma/ psych bolwerk en dat wordt ons door hen natuurlijk niet in dank afgenomen. Zij zullen tegen elke prijs willen voorkomen dat onze “exposé” worden geloofd door de man in de straat.

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden