Ratatouille 'Jongensdroom die uitkomt'

Chefkok Jozua Jaring van Ratatouille Food & Wine in Haarlem:

"Twee weken geleden zaten we ook in Maastricht. Bij de Michelin presentatie voor de 'Bib Gourmand' prijs, een onderscheiding voor restaurants met maaltijden onder de 35 euro. Omdat we vooral op een goede prijs-kwaliteitverhouding focussen, hoopten we erg op die prijs. We grepen ernaast. En nu een ster! Dat gevoel is bijna niet te beschrijven. Een jongensdroom die uitkomt. We werden uitgenodigd, maar gingen zonder verwachtingen naar Maastricht. We zijn pas een jaar bezig. Het is gewoon leuk daar te zijn en onze collega's te zien. En dan sta je er ineens tussen. Het is nogal wat. Mijn favoriete gerecht op de kaart? Gevulde piepkuiken met ganzelever."

undefined

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden