Protestantse kerk in Nederland...

Beroepen: te Ameide-Tienhoven M.J. Tekelenburg te Sprang; te Apeldoorn A. Baas te Alblasserdam; te Bodegraven J. Geene te Katwijk aan Zee; te Harkema M. C. Molenaar-Dekker te Oldeboorn; te Hattem J. Flikweert te Rijssen; te Kamperveen K. Timmerman te Genemuiden; te ’t Harde J. de Jong te Sliedrecht;

Beroepen en aangenomen: te Westervoort J. P. Greving te Kampen; te Wissenkerke K. van den Broeke te Leiden; te Woudsend R. Bosman-Romkema te Vleuten.

Aangenomen: naar Sint Anthoniepolder R. Veldman te IJsselmuiden.

Bedankt: voor Bodegraven G. van Goch te Huizen; voor Kampen K. van Meijeren te Barneveld; voor Nieuwerkerk a/d IJssel A. A. Floor te Elburg; voor Ridderkerk/Drievliet-Oostendam H. Russcher te Barneveld.

Afscheid 28/10: van Engelen C. A. Terlouw ber. naar Eindhoven-Boxtel; van Enschede (Vr. Ev. Gem.) H. A. Cappon ber. naar Emmeloord; van Heumen C. G. den Hertog ber. naar Koudekerke; eerv. ontheffing uit ambt verleend aan P. B. van Reenen te Zeist wegens vertr. naar Zwitserland

Intrede: te Halfambt e.o M. J. Euwema uit Groningen; te Kampen J. Harteman uit Hilversum; te Moordrecht G. C. de Jong uit Sliedrecht; te Nieuwer ter Aa H. M. Burggraaf uit Vlaardingen.

Gereformeerde kerken (vrijg)

Beroepen: te Hardinxveld-Giessendam J.J. Meijer te Enschede-Zuid.

Bedankt: voor Steenwijk R. Sietsma te Grootegast.

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden