Personen & Agenda Protestantse kerk in Nederland

Beroepen: te Everdingen M. van Leeuwen te Terschuur; te Werkendam R.R. Maathuis te Wijnjewoude; te Nijkerkerveen L.W. van der Sluijs te Noordwijk; te Vriezenveen J.P. van den Hout te Montfoort; te Wageningen G.D. Kamphuis te Amstelveen.

Bedankt: voor Westerhaar B.C. Haverkamp te Werkhoven-Schalkwijk.

Beroepen en aangenomen: te Ameide J. van den Berg te Pesse; te Boven-Hardinxveld M. Develing te WitmarsumPingjum-Zurich; te Schoonrewoerd G.M. van den Berg-De Haan te Fluitenberg te Aalsum-Wetzens/Morra-Lioessens c.a. J. Kolk te Loppersum.

Aangenomen: naar Parijs (Eglise Reformée Néerlandaise) H.C. de Reus te Kampen; naar Willemstad W. Klouwen te Wormerveer; naar Zeist J. van Werkhoven-Romeijn te Aerdenhout.

Als opvolger van Geoffrey Allen die met emeritaat gaat, is kannunik Dirk van Leeuwen tot bisschoppelijk vicaris van de anglicaanse gemeenschap in de Benelux benoemd. Van Leeuwen is pastoor te Antwerpen.

Kerk Pers & Praktijk, cursusmiddag over kerken en media, 29/9 14-17u, Ontmoetingskerk, Kon. Julianalaan 26-28, Maartensdijk, www.pcnned.nl.

Tussen werk en thuis, studiedag van St. Contextueel Pastoraat mmv J.Doolaard en G. Morsink, 29/9 9.30u, Bergkerk, Abr. Kuyperlaan 2, Amersfoort.

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden