personalia

Prinses Madeleine
De Zweedse prinses Madeleine en haar man Christopher O'Neill verwachten een kindje. De baby zal begin maart 2014 geboren worden, zo maakt het Zweedse koningshuis bekend. Het wordt het eerste kind voor de 31-jarige prinses en haar man, die in juni trouwden.

Marjan van Kampen-Nouwen
Marjan van Kampen-Nouwen (51) is benoemd tot burgemeester van Schagen. Van Kampen is lid van het CDA. Zij is vanaf 1 oktober 2012 waarnemend burgemeester van Teylingen. Daarvoor was zij waarnemend burgemeester van de gemeenten Wieringen en Langedijk. Op 1 januari 2013 is de nieuwe gemeente Schagen ontstaan uit een fusie tussen de voormalige gemeenten Harenkarspel, Schagen en Zijpe.

Annet Malherbe en Racoon
De Zeeuwse popgroep Racoon en actrice Annet Malherbe zijn de winnaars van de Gouden Notekraker 2013. De Gouden Notekraker is de prijs voor artiesten van collega's uit het vak. Annet Malherbe versloeg in de categorie televisie Barry Atsma en Jeroen Spitzenberger. Bij de muzikanten won Racoon het van de band Blaudzun en zangeres Sabrina Starke.

Aalt Dijkhuizen

De bestuursvoorzitter van Wageningen University, Aalt Dijkhuizen, heeft bekendgemaakt op 1 maart volgend jaar te stoppen. Hij heeft er dan twaalf jaar opzitten als bestuursvoorzitter en vindt dat genoeg. Dijkhuizen blijft actief in het food & agri domein. Hij gaat zich onder meer toeleggen op advies- en commissariaatswerk.

Marc Duijndam
Marc Duijndam treedt per 1 oktober 2013 aan als algemeen directeur bij woningenwebsite Funda. Duijndam is al sinds januari 2011 commissaris bij Funda en werkte al langer dan vijftien jaar in digitale media, onder andere voor Sanoma (Ilsemedia, Startpagina and Nu.nl). Begin 2002 werd hij door Google benaderd om de Benelux-organisatie op te zetten.

undefined

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden