personalia

Frits Lambrechts

Frits Lambrechts staat binnenkort voor het eerst sinds 35 jaar weer in het theater met een eigen liedjesprogramma. Het nieuwe programma heet 'Frits! Laten we lastig zijn' en is vanaf november te zien.

In Frits! Laten we lastig zijn laat de 78-jarige acteur klassiekers horen, maar ook nieuw materiaal dat hij speciaal voor deze voorstelling heeft geschreven. Voorafgaand aan het theaterconcert is een multimediale voorstelling te zien, waarin wordt teruggeblikt op de carrière van Lambrechts.

undefined

Johnny en Willeke

Johnny de Mol en Willeke Alberti zijn te horen in de allereerste film van Woezel & Pip. De presentator en zijn moeder verlenen hun stem aan Molletje (De Mol) en Tante Perenboom (Alberti). Ook Edwin Rutten is toegevoegd aan de stemmencast van 'Woezel & Pip op zoek naar de sloddervos'. Dinand Woesthoff schreef het scenario van de eerste Woezel & Pip-film. De weduwnaar van bedenkster Guusje Nederhorst kreeg hulp van de Utrechtse studio il Luster.

undefined

Tineke Huizinga

Tineke Huizinga wordt per 1 december directeur van Wilde Ganzen. Zij volgt Klaas van Mill op, die aan het einde van dit jaar afscheid. Huizinga (ChristenUnie) was lid van de Tweede Kamer, waar ze ontwikkelingssamenwerking in haar portefeuille had. Vervolgens was zij staatssecretaris op het ministerie van verkeer en waterstaat en later minister van volkshuisvesting, ruimtelijke ordening en milieu in het vierde kabinet-Balkenende.

undefined

Casper Meijer

Blokker Holding wil Casper Meijer benoemen tot bestuursvoorzitter. De 51-jarige Meijer is de beoogde opvolger van Theo Kool die sinds het vertrek van Roland Palmer in juni de honneurs waarnam bij het moederbedrijf van de gelijknamige winkelketen, Marskramer, Intertoys en Big Bazar. Volgens het bedrijf heeft Meijer grote ervaring in de detailhandel en met consumentenartikelen.

undefined

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden