PERSONALIA

Ir. M. Overheul (37), landbouwraad in Bangkok, wordt landbouwraad voor Hongarije, Kroatie en het voormalige ambtsgebied van de landbouwraad in Belgrado: Servie, Montenegro, Macedonie, Bosnie-Hercegowina, Bulgarije en Roemenie. Zijn standplaats is Boedapest.

Ir. J. G. Haker, landbouwraad in Belgrado, gaat vutten. In Bangkok zal Overheul worden opgevolgd door ing. C. Gravendaal, nu directeur voorlichting en externe betrekkingen van het ministerie van landbouw.

Het Nederlands Architectuurinstituut in Rotterdam geeft drie kunstenaars de opdracht om een werk te ontwerpen dat in of naast het complex komt te staan. Het gaat om John Kormeling, Peter Struycken en Auke de Vries. Struycken zal een lichtsculptuur voor de arcade onder het gebouw maken, De Vries bedacht een beeld voor de pergola.

Drs. J. de Savornin Lohman, 45, wordt per 1 augustus directeur van het Nationaal Reumafonds. Hij volgt drs. J. van de Rest op, die vervroegd uittreedt.

J. de Bruin, de oud-burgemeester van Naaldwijk, is per 8 april benoemd tot waarnemend burgemeester van Leiderdorp. Hij zal dat blijven tot een opvolger is gevonden voor wijlen burgemeester Bruggeman.

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden