Partners

Naast Trouw zijn GreenWish en Impulsis intensief betrokken bij de organisatie van de idealenactie. Lees meer over deze organisaties en op welk gebied zij actief zijn.

GreenWish

GreenWish geeft als enige organisatie in Nederland persoonlijke begeleiding aan initiatiefnemers. Iedereen kan bij hen terecht voor hulp bij een initiatief, ook als er nog geen uitgewerkt of doortimmerd plan is. Juist in deze voorfase kunnen veel mensen begeleiding gebruiken. De ondersteuning varieert van hulp bij het helder krijgen van het idee, persoonlijke coaching, tot praktische hulp bij het maken van projectvoorstellen en fondsenwerving.

Kijk voor meer informatie op greenwish.nl

Impulsis

Impulsis steunt ondernemende en betrokken Nederlanders die actief zijn met een project voor ontwikkelingssamenwerking. Bij Impulsis kunnen zij terecht voor advies, uitbreiding van hun netwerk, expertise en financiële steun. Daarbij wil Impulsis een gelijkwaardig en langdurig partnerschap met de initiatiefnemer opbouwen. Initiatieven die Impulsis steunt zijn er altijd op gericht om mensen op eigen benen te laten staan. Impulsis gelooft in het effect van dit soort kleinschalige projecten en voorziet deze van financiële steun en advies.

Kijk voor meer informatie op impulsis.nl.

De idealendag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ministerie van VROM, Ministerie van binnenlandse zaken , Ministerie van buitenlandse zaken, Senter Novem, leren voor duurzame ontwikkeling, ASN Bank - voor de Wereld van Morgen, Koninklijke Nederlansche Heidemaatschappij, Fair Food Company, Fair Event Company, Hulskamp audiovisueel, Ahrend, Achmea

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden