P R A A T S H O W S...

P R A A T S H O W S

In de

Tros Tv Show Op Reis

ontmoet Ivo Niehe Radar-presentatrice Antoinette Hertsenberg en haar echtgenoot Niko Koffeman. Thuis op de Veluwe gaat het met name over haar lidmaatschap van de Adventkerk en de technieken die Radar inzet om misstanden als de woekerpolissen aan de kaak te stellen. Ivo volgt het echtpaar ook naar Italië, naar het beste vegetarische restaurant ter wereld.

Verder een optreden van de Canadese wereldster Bryan Adams en een portret van de 37-jarige Weert-Jan die lijdt aan de zeldzame spierziekte

ALS (22.00 uur, Nederland 1).

I N F O R M A T I E F

In de vierde aflevering van

De Toekomst is Nu

zien we wat de toekomst ons brengt op het gebied van werk. Werken doen we vooral thuis, uit passie en als het ons uitkomt. Maar wel zeven dagen per week. Kantoren worden ontmoetingsplaatsen. We leren gemiddeld drie beroepen en hebben meerdere banen tegelijk. Onze toekomstige banen bestaan nog niet eens (19.20 uur, Nederland 2).

C U L T U U R

Ben Cramer Jubileumconcert

Compilatie van het jubileumconcert van Ben Cramer, vorig jaar opgenomen in het Bussumse Theater ’t Spant: ’40 jaar Ben Cramer’. In het eerste deel werd vooral Nederlands repertoire uitgezonden; het tweede deel bestaat uit voornamelijk internationale songs en persoonlijke voorkeuren van de zanger, begeleid door het 35-koppige Golden Memorie Orchestra (17.35 uur, Nederland 2).

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden