P R A A T S H O W S...

P R A A T S H O W S

Pauw & Witteman

hebben vandaag onder anderen Henk Westbroek en Henk Temming te gast, zij vertellen over het nieuwe Henk en Henk album van het ’Het Goede Doel’ (23.10 uur, Nederland 1).

D O C U M E N T A I R E S

KRO Profiel

Onder afgestudeerde historici komt de laatste weken kritiek op de niet afgestudeerde historicus Geert Mak. De succesvolle tv-serie ’In Europa’ zou slordigheden bevatten. ’KRO Profiel’ laat onder anderen de Amsterdamse hoogleraar genocidestudies Johannes Houwink ten Cate en de Nijmeegse hoogleraar Peter Rietbergen daarover aan het woord. Maar ook de in New York docerende historicus Ian Buruma, die Geert Mak ziet als een baken van bedachtzaamheid in een verward polderlandje (20.50 uur, Nederland 2).

I N F O R M A T I E F

Man bijt hond

Jongensbands doen het nog steeds erg goed. Take That, de Backstreet Boys, N’ Sync; allemaal voorbeelden van succesvolle groepen die zorgden voor volle zalen met gillende meisjes. En wat een verdriet als de jongens het voor gezien hielden* In 2001 is een nieuwe band begonnen: Tokio Hotel. Vier jongens die nu ook in Nederland voor een hype zorgen (18.55 uur, Nederland 2).

PREMtime

besteedt aandacht aan het verhaal van de illegale Saadia die door een ernstig ongeluk blijvend invalide raakte, en de sluiting van een belwinkel in den Bosch, waar criminele activiteiten zouden plaatsvinden (22.50 uur, Nederland 2).

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden