Ordina ziet in september BPO-contract met Insinger

(Novum/Betten) - Ordina verwacht in september met Bank Insinger de Beaufort een contract te kunnen ondertekenen over de uitbesteding van de backoffice-activiteiten. Dat schrijft de IT-dienstverlener dinsdag in haar halfjaarbericht. Het betreft een samenwerking op het gebied van Business Process Outsourcing (BPO), bedrijfsprocessen.

Verder gaat Ordina backoffice-activiteiten verrichten voor De Nederlandse Waterschapsbank, zo laat het IT-bedrijf dinsdag weten. Daarnaast zet Ordina gericht in op backoffice IT-dienstverlening op het gebied van levensloopproducten.

Ordina: 'De trend van outsourcing op het gebied van applicatiemanagement en business processen, inclusief bijbehorende ICT en medewerkers, zet onverminderd door. Voor Ordina biedt deze trend kansen om het portfolio aan recurring business, gebaseerd op contracten voor een periode van drie tot zeven jaar, te vergroten.'

Vorig jaar maart kondigde Ordina al aan dat Staalbankiers haar back office- en IT-activiteiten ging uitbesteden aan de IT-dienstverlener. Dat contract heeft een looptijd van zeven jaar en een totaal omzetvolume van circa EUR 100 miljoen.

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden