Opvoeden in Trouw

Dit is de laatste opvoedingsrubriek. Vanaf volgende week verschijnen achtergrondartikelen over opvoeding in De Verdieping. Nieuwsstukken zullen gewoon blijven verschijnen in het dagelijkse eerste katern. De redactie denkt dat achtergrond en nieuws over opvoeding beter aan de orde kunnen komen zonder de beperking van een vast stramien.

De samenwerking tussen Ouders Online en Trouw wordt ook afgesloten. De makers van deze onafhankelijke internetsite hebben ruim twee jaar van dagelijkse, veelal praktische opvoedingskwesties verslag gedaan. Trouw wil haar lezers de mogelijkheid bieden om rechtstreeks te reageren op een pedagogisch vraagstuk: praktisch, maar ook breder van aard. De redactie wil daarom volgende week in De Verdieping beginnen met een debat over opvoeding. Lezers en andere belangstellenden kunnen daarop reageren, via de post of e-mail. Precieze aankondigingen volgen volgende week in de krant en op de internetsite van Trouw.

De column van Johan Goossens en de tekening van Berend Vonk verhuizen van deze plek naar pagina twee: vanaf 4 mei wekelijks op vrijdag.

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden