Digitale Editie

Onze beste verhalen over de coronacrisis: Lees het corona-themanummer van Trouw op uw tablet

null Beeld Photo News
Beeld Photo News

Op deze Hemelvaartsdag bieden we u in onze Digitale Editie voor de tablet een themanummer over het coronavirus. Daarin leest u een selectie van de mooiste verhalen van de afgelopen weken.

Zoals u gewend bent, kijkt Trouw verder dan het dagelijkse nieuws over het coronavirus. We interviewen filosofen over de betekenis van deze uitzonderlijke coronatijd. U leest persoonlijke verhalen, over menselijke drama’s, maar ook over solidariteit. Onze specialisten leggen uit hoe virussen zich gedragen, hoe de politiek reageert en wat deze tijd voor het milieu betekent. U ziet de opmerkelijkste nieuwsfoto’s, geselecteerd door onze fotoredacteuren. Anton Dingeman geeft zijn onderkoelde blik op de coronacrisis. En u krijgt een kijkje achter de schermen van de Trouw-redactie. Hoe worden krant en website gemaakt als het hele land platligt?

Digitale lezers van Trouw hebben elke dag toegang tot de Digitale Editie, de krant in een ander, hedendaags jasje. U kunt – als abonnee – de Digitale Editie altijd en overal in de wereld downloaden op uw tablet downloaden, en daarna offline lezen. Hij verschijnt vanaf 2.00 uur ’s nachts en biedt de voordelen van digitale journalistiek: animaties, mooie fotoreeksen, links naar podcasts, puzzels en andere artikelen. En uiteraard de artikelen die u ook in de krant vindt.

Hoe lees ik de Digitale Editie van Trouw?

De Digitale Editie is vooralsnog alleen beschikbaar via de tablet en alleen voor abonnees. Ga op uw tablet naar trouw.nl/editie. Daar vindt u icoontjes om de Digitale Editie op uw tablet te installeren. Log in op de app door in het servicemenu op ‘Inloggen’ te klikken. Bent u abonnee maar heeft u geen account? Ga dan naar trouw.nl/account en maak hier een account aan. Als u dit account heeft aangemaakt en bent ingelogd wordt uitgelegd hoe u uw abonnementsgegevens koppelt. Is dit gebeurd? Dan kunt u de bovenstaande inlogprocedure volgen.

De app is geschikt voor apparaten met het besturingssysteem Android 5 of hoger en iOS10 en hoger.

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden