muziek

Ten grondslag aan Cuarteto Olvidado ligt de jarenlange samenwerking tussen de Spaanse zangeres Maria Fernandez Alvarez en pianist, componist en arrangeur Norman Peplow. Zij wonnen onder andere de prestigieuze 'Prix du Port', muziekconcours voor excellent muzikaal talent.

Tango Cuarteto Olvidado

13 maart, 16.00 uur. Regentenkamer, Noord West Buitensingel 20 in Den Haag. Meer informatie:www.regentenkamer.nl

Simply the best

Ruth Jacott brengt een hommage aan haar grote muzikale voorbeelden. Zij zingt nummers van Tina Turner, Diana Ross, Billie Holiday, Aretha Franklin, Mahalia Jackson en Beyoncé. Ze vertelt over hen en over zichzelf in een tekst van Frank Houtappels.

12 en 13 maart, resp. 20.15 en 16.00 uur, Leidse Schouwburg in Leiden. 15 maart, 20.00 in Deventer Schouwburg in Deventer. 17 maart, 20.15 uur in Theater de Schalm in Veldhoven en 18 maart, 20.00 uur in Theaterhotel Almelo.

Florian Hofer Band

Florian Hofer is een 21-jarige zanger/gitarist die duidelijk is beïnvloed door The Rolling Stones en Jimi Hendrix. Hij omschrijft zijn stijl zelf als new blues-rock-funk-wave. De sound van de band is fris, de nummers pakkend.

12 maart, 20.00 uur. Muziekcentrum Musicon, Soestdijksekade 345 in Den Haag. Meer informatie: www.musicon.nl

De weerman

Bij Spinvis staat alles in het teken van vernieuwing en experimenteren. De Weerman is de titel van zijn nieuwe theaterconcert. Storm, regen, sneeuw, zonneschijn, hagel: we hebben er niets over te vertellen. Maar de weerman weet er altijd meer van.

12 maart, 20.30 uur, De Flint in Amersfoort. 16 maart, 20.30 uur, Parkstad Limburg Theaters in Heerlen. 17 maart, 20.00 uur, De Hanzehof in Zutphen

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden