landschap

Unieke herfstbeleving op landgoed Hackfort. Een frisse neus halen tijdens de herfstwandeling met de boswachter en daarna lekker bijkomen bij de muziek van het Utrechts Kamerkoor in de van Westerholtzaal van Hackfort.

10 oktober. Locatie: Vorden. Georganiseerd door Natuurmonumenten.

De zon breekt door in de Biesbosch. Met de natuurgids van Staatsbosbeheer wandelt en vaart u op plaatsen waar u anders niet komt. Hij vertelt u over de roemruchte historie van Nationaal Park De Biesbosch waar Staatsbosbeheer al vijftig jaar beheerder is.

10 oktober. Locatie: Drimmelen. Georganiseerd door Staatsbosbeheer.

Een bijzondere rondleiding op het gastvrije landgoed Elderinkshave. Leer alles over de nieuwe te ontwikkelen ecologische verbindingszone en vergaap je aan het nieuwe landgoed met een bijna energieneutraal huis. De rondleiding begint om 14 en duurt twee uur. Graag vooraf aanmelden bij e.jannink@adsd.nl

16 oktober. Locatie: Buurse. Georganiseerd door de Federatie Particulier Grondbezit

Natuurcentrum Slabroek is een bijzonder natuurcentrum, gevestigd in een monumentale boerderij. Het binnen- en buitenterrein vormen samen een tentoonstelling over de Maashorst. Het centrum is start- en informatiepunt voor veel natuurgerichte activiteiten. Deze week is het kinderboekenweek. In deze verhalentocht gaan we van alles doen met tekeningen. Doe je ook mee?

13 oktober. Locatie: Nistelrode. Georganiseerd door Natuurcentrum Slabroek, provincie Noord-Brabant.

In de historische boerderij Kamps verzorgt kunst- en cultuurhistorica Godelieve van der Heijden een bijzondere lezing over Oud-Hollandsche interieurs in de jaren 1600 tot 1920.

13 oktober, aanvang 19.30 uur. Locatie: boerderij Kamps te Rolde. Georganiseerd door het Drentse Landschap.

Een heel spannende avond! De kinderen gaan onder begeleiding van hun ouders of verzorgers en de gidsen van het Natuurinformatiecentrum Ommen naar het Bostheater, waar een verhalenvertelster op hen wacht.

13 oktober. Locatie: Ommen. Georganiseerd door Landschap Overijssel.

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden