kinderen

Jazz4Kids
Maak een ontdekkingsreis door de jazzmuziek. Ontdek wat improviseren is, hoe zenuwachtig jazz kan klinken en hoe je erop kunt swingen. Jazz4Kids is een vrolijk en educatief concert in het kader van de Leidse jazzweek. Voor kinderen van vier t/m tien jaar.

28 januari, 13.30 uur De Waag, Aalmarkt 21, Leiden. Informatie: www.bplusc.nl

Kies het hazenpad
Midden in de winter krijgen sommige dieren de lente in hun kop. Voor de hazen is de 'rammeltijd' begonnen. De mannen vechten om de vrouwtjes voor zich te winnen. Ga mee het weiland in om de hazen te observeren. Voor kinderen van zes t/m twaalf jaar.

29 januari, 10.00 tot 12.30 uur. Start: Bezoekerscentrum De Breek, Etersheimerbraakweg 5, Etersheim. Meer informatie en aanmelden: tel. 0299 - 404512 en www.debreek.com

Einstein
Hoe zou het zijn om op een lichtstraal te reizen? Albert Einstein vroeg het zich als kind al af. In 'Einstein, sneller dan licht' strijden vier spelers met de zwaartekracht. Ze laten Einsteins ideeën over tijd en ruimte zien in een voorstelling vol special effects, muziek en humor. Vanaf acht jaar.

3 februari, 19.00 uur. Theater De Vest, Alkmaar. Meer informatie: www.hetfiliaal.nl

Gekkebekken
Dansgezelschap Introdans bestaat veertig jaar. Daarom maakt Introdans Ensemble speciaal voor kinderen de voorstelling 'Gekkebekken'. Zeven dansen wisselen elkaar in hoog tempo af. Van zes t/m twaalf jaar.

29 januari, 14.00 uur, Schouwburg Amphion, Doetinchem; 1 februari, 19.00 uur, Parktheater Eindhoven; 3 februari, 19.15 uur, Posthuis Theater, Heerenveen. Meer informatie: www.introdans.nl

undefined

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden