gids05zaterdag

LunaPop, het gratis alternatieve dance en pop festival wordt voor de vierde keer gehouden op het Strand van Luna te Heerhugowaard. Met onder andere Senescence, Klopje Popje, CoCo Bongo and the Bonfire Ranch of Love, AlascA, Lucky Luke Strikes Back, Steed, Wet T-shirt Contest. Het festival biedt nieuw talent een podium.

6 juni, 14 tot 22 uur, Waerdse Tempel Festivalterrein, Strand van Luna 1, Heerhugowaard. Meer informatie: www.waerdsetempel.nl

In Rotterdam vindt de tweede editie plaats van ’de ROtterdamse orgelDAgen (RODA)’. In vijf lunchconcerten krijgt u het beste van het enorme orgelrepertoire van vele eeuwen te horen. U stelt het concert samen door te stemmen op uw favoriete stukken, van Bach, vier eeuwen Nederlandse en Franse orgelmuziek tot het beste van de Duitse Romantiek.

5 t/m 13 juni, vanaf 12.45 uur in de Burgerzaal van het Stadhuis, de Doelen, de Laurenskerk en de Paradijskerk. Meer informatie: www.rotterdamseorgeldagen.nl

Van 9 t/m 27 juni staat Den Haag in het teken van The Hague Festivals: evenementen op het gebied van cultuur, muziek en entertainment. Met aan het begin van het festival The Hague Jazz Preview.

9 juni, 19 tot 23 uur, Grote Markt in Den Haag. Info: www.thehaguefestivals.com

Jeroen van de Boom, Marianne Weber, Wolter Kroes, Corry Konings, René Schuurmans en nog meer artiesten zingen op het Festival van het Levenslied in Tilburg. Van smartlap tot polonaise, van lokaal talent tot regionale en nationale topartiesten tot een Levenslied Talentenjacht.

5 en 6 juni, centrum van Tilburg. Meer informatie: www.levensliedtilburg.nl

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden