Gave van medium Char is niet uniek

(Novum) - Het Amerikaanse medium Char is hard op weg om Nederland te veroveren. Haar succesvolle televisieprogramma gaat het vijfde seizoen in, ze houdt succesvolle seminars in ons land en op 31 augustus komt haar derde boek 'Innerlijke wijsheid' uit. Char heeft een simpele verklaring voor haar succes in Nederland. "Ik heb hier succes omdat ik bevestig waar mensen eigenlijk al in geloven", vertelt Char aan Novum Nieuws.

Het medium presenteert haar nieuwe boek dinsdagmiddag in een boekhandel in Den Haag. Het eerste exemplaar ontvangt ze uit handen van actrice Micky Hoogendijk. 'Innerlijke wijsheid' is een zelfhulpboek dat je leert om je intuïtie te ontwikkelen zodat je zelf ook kunt communiceren met de krachten om je heen. Char vindt het belangrijk dat mensen leren hun intuïtie te ontwikkelen. "Het is de sleutel tot het ontwikkelen van je eigen lot." Toch gaat het niet alleen om intuïtie. "Ik wil mensen leren om te begrijpen hoe je de belangrijke keuzes in je leven moet maken. Dit doe je met een combinatie van intuïtie en gezond verstand."

Vanaf 1 september zijn op RTL4 nieuwe afleveringen van 'Char' te zien, inmiddels alweer het vijfde seizoen. Dit seizoen neemt wederom een aantal bekende Nederlanders tegenover Char plaats op de bank. De BN-ers zijn deze keer Inge de Bruijn, Antonie Kamerling, Christine van der Horst, Nance, Lucille Werner, Jette van der Meij, Karin de Groot en Isa Hoes. Ook bezoekt het medium dit seizoen een huis waar geesten ronddwalen. "Ik zou het geen spookhuis willen noemen, maar er is wel van alles aan de hand in het huis", vertelt Char.

Behalve via haar televisieprogramma en boeken, wil Char ook nog op een andere manier het Nederlandse publiek bereiken. Na twee uitverkochte seminars in juni, vinden in september opnieuw drie seminars van Char plaats. Tijdens zo'n bijeenkomst, waar plaats is voor 750 mensen, krijgen deelnemers les in hoe ze met hun intuïtie om moeten gaan en hoe ze deze intuïtie moeten gebruiken voor het goede. Volgens Char is haar gave niet uniek en kan iedereen het bij zichzelf ontdekken. "Iedereen heeft deze gave, je moet alleen leren hoe je het moet gebruiken."

Meer over

Wilt u iets delen met Trouw?

Tip hier onze journalisten

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.
Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@trouw.nl.
© 2020 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden